Un automobil, verificat la intrarea în țară. Șoferul s-a ales pe loc cu dosar penal

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un automobil, verificat la intrarea în țară. Șoferul s-a ales pe loc cu dosar penal
Un automobil, verificat la intrarea în țară. Șoferul s-a ales pe loc cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au oprit, pe data de 4 martie, un cetăţean bulgar, care încerca să introducă ilegal în România cantitatea de 15.000 de ţigarete, ascunse printre bagaje, este cercetat penal.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean bulgar, în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism. Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au procedat la controlul documentelor şoferului şi al mijlocului de transport. Astfel, în urma verificărilor amănunţite, a fost descoperită, ascunsă în portbagaj, disimulată printre bagaje, cantitatea totală de 750 pachete cu ţigarete inscripţionate cu nume de diferite mărci, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă", se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 18.750 de lei, a fost indisponibilizată de către poliţişti, fiind întocmit dosar penal pentru deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării ori cu marcaje false, peste limita a zece mii de ţigarete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel