Un automobil, cu patru români, a plonjat într-un râu, în județul Cluj

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un automobil, cu patru români, a plonjat într-un râu, în județul Cluj
Un automobil, cu patru români, a plonjat într-un râu, în județul Cluj

O mașină cu patru persoane a plonjat, luni, într-un râu, în județul Cluj. Toți patru au ajuns la spital, relatează Mediafax.

Un accident rutier s-a produs luni pe DJ 103H, în localitatea Săcuieu, județul Cluj.

Un bărbat de 32 de ani din județul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în râul din apropierea drumului. Șoferul și ceilalți trei pasageri aflați în autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii anunță că, atunci când au ajuns la locul accidentului, răniții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital. Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a ISU pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

Un caz similar s-a produs pe 30 decembrie 2021 în Bacău.

 

Un şofer român a murit, după ce a plonjat cu maşina într-un lac. Bărbatul nu a avut nicio șansă

 

Pompierii din Bacău au intervenit pentru a scoate din lacul Răcătău un bărbat de 44 de ani, a cărui maşină cel mai probabil a derapat şi a căzut în apă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Un accident rutier soldat cu moartea unei persoane a avut loc în seara zilei de joi, 30 decembrie, în vecinătatea comunei băcăuane Horgeşti. O maşină a căzut în lacul Răcătău, la faţa locului deplasându-se rapid un echipaj de pompieri şi o ambulanţă.

Pompierii l-au scos pe şofer din maşină, fiind vorba de un bărbat de 44 de ani, iar medicii au încercat să îl resusciteze, dar nu au reuşit. Autovehiculul a fost ulterior din apa îngheţată a lacului cu ajutorul unui troliu, scrie adevarul.ro.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili circumstanţele exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel