Mașină de Poliție, implicată într-un accident în lanț în Cluj-Napoca

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto: stiridecluj.ro
Foto: stiridecluj.ro

Un autobuz, o autospecială de la poliţia locală, un cap tractor (TIR) şi un autoturism au fost avariate, marţi, în urma unui accident care a avut loc în Cluj-Napoca.

Un accident în lanț a avut loc, marți dimineața, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Impactul s-a produs între o mașină a Poliției Locale, un autobuz, un cap tractor, dar și un autoturism. O persoană a fost rănită, însă fără a fi transportată la spital.

"Intervenţie în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii. Două autospeciale şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.50, iar la faţa locului au găsit o autospecială de la poliţia locală, un autobuz, un autoturism şi un cap tractor avariate, iar ocupanţii erau ieşiţi din acestea", se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, o persoană a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. 

Copil de 5 ani, lovit de mașina Poliției în Bolintin Vale

 

Un accident a avut loc în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde un copil de 5 ani a fost lovit, luni, de mașina Poliției. 

Poliția a anunțat că cel mic era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”. Din fericirea, acesta nu ar fi pățit nimic.

Incidentul a avut loc în timp ce un polițist din Poliția orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, mergea cu mașina de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un copil de 5 ani „nesupravegheat a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, cel mic nu a fost rănit, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanță la fața locului.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale”, informează sursa citată, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel