Un angajat care pregătea sicriul lui Maradona a deschis capacul și și-a făcut un selfie: Imagine revoltătoare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captura site tn.com.ar
Sursa foto: captura site tn.com.ar

Potrivit presei locale, un angajat de la serviciile funerare Sepelios Piner a deschis capacul sicriului și și-a făcut o poză, pe care a și postat-o pe rețelele sociale. Imaginea revoltătoare a scandalizat opinia publică, scrie Todo Noticias.

Diego Molina e bărbatul care a deschis capacul sicriului, a făcut poze și le-a postat pe rețelele sociale. Lumea a fost oripilată, mai ales că semnul pe care-l făcea era că „totul e ok”.

„Diego Molina este ticălosul care a făcut o fotografie lângă sicriul lui Diego Maradona. Pentru amintirea prietenului meu, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”, a scris Matias Morla, avocatul și prietenul apropiat al lui Maradona.

„Tatăl meu are 75 de ani și plânge, eu plâng și fratele meu la fel, suntem distruși”, a spus Matías Picón, managerul firmei de pompe funebre.

„Nu este angajat aici, ne-a ajutat doar să ridicăm sicriul, cântărește foarte mult. Familia a ales un sicriu de cedru, foarte greu de transportat. Acestui bolnav, altfel nu-i putem spune, i-am zis să nu facă nicio poză”, a spus patronul, plângând.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel