Un angajat al Spitalului Județean Arad s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Un angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a aruncat duminică de la etajul 5 al unității. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, bărbatul în vârstă de 43 de ani era angajat ca inginer la serviciul tehnic al unității medicale.

„O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce în urmă cu mai puțin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad”, au transmis aceștia.

Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Potrivit bihon.ro, un angajat din spital a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul cinci. Potrivit informațiilor noastre bărbatul avea 43 de ani și era angajat din 2016 ca inginer în cadrul serviciului tehnic din Spital. Impactul cu solul a fost unul foarte puternic, bărbatul decedând pe loc. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru colegul nostru, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe confirmând decesul. Ne pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată”, a transmis ec. Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad.

Din câte se pare, bărbatul s-ar fi urcat pe calorifer, moment în care a fost văzut de o doamnă doctor, dar aceasta nu a reușit să îl oprească în timp util.

Directorul Spitalului povestește că ultima dată l-a văzut pe bărbat vineri, atunci când a purtat chiar și o discuție cu acesta. „Vineri ne-am întâlnit pe holurile din Spital, dânsul urmând să măsoare întreaga suprafață de parchet care a fost renovată în ultima perioadă. Nimic din comportamentul lui nu indica tragedia aceasta”, a mai spus ec. Florina Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel