Un american îndrăgostit de o româncă dezvăluie trei motive pentru care a învățat limba - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un american îndrăgostit de o româncă dezvăluie trei motive pentru care a învățat limba - VIDEO / Foto: Tiktok
Un american îndrăgostit de o româncă dezvăluie trei motive pentru care a învățat limba - VIDEO / Foto: Tiktok

Povestea unui tânăr american care și-a dedicat timpul și eforturile pentru a învăța limba română pentru iubita sa româncă a devenit virală pe platformele de socializare. Într-un clip emoționant postat recent, un tânăr american, dezvăluie trei motive profunde care l-au motivat să învețe să vorbească aproape fluent limba română.

Primul motiv pentru care a învățat limba română a partenerei sale și poate cel mai puternic motiv invocat de tânărul american este dragostea față de ea. În clip, el mărturisește că iubirea pentru aceasta este imensă și că dorința de a comunica în limba ei maternă a fost extrem de mare.

"Am învățat românește pentru că dragostea față de tine, soția mea e mare, pentru că te iubesc foarte mult și pentru că sunt foarte ambițios", spune el emoționat la cameră.

 

Dragostea depășește barierele lingvistice și culturale

 

În al doilea rând, Mene își exprimă dorința de a comunica eficient cu familia soției sale, arătându-și respectul față de aceștia și dorința de a fi parte activă în viața lor.

"De asemenea, vreau să vorbesc cu familia ta, cu mama soacră și tata socru", adaugă el în clip, evidențiind importanța relațiilor interpersonale în cadrul unei familii.

Cel de-al treilea motiv prezentat de american este ambiția sa personală. În ciuda faptului că știe deja engleza și spaniola, dorința sa de a învăța o nouă limbă și de a se perfecționa în aceasta a fost o motivație puternică.

"Al treilea motiv este că mie îmi place să învăț o nouă limbă: știu engleză, spaniolă și română", mărturisește el cu entuziasm.

 

„Vreau să vorbești cu mine cât mai mult în română”

 

Într-un alt clip, americanul a mai vorbit și despre durata relației sale cu soția sa și cât timp a investit în învățarea limbii române. Cu umor și sinceritate, el dezvăluie că sunt împreună de patru ani și că procesul de învățare a dat roade pentru că și-a ascultat soția sa și părinții acesteia vorbind mult în română. 

„Am învățat română pentru că am ascultat mult de soția mea, mama soacră și tata socru și folosind puțin o aplicație”, explică el.

Americanul se arată deseori foarte fascinat de limba română și îi place să o exerseze cât mai des. Ba chiar se roagă de soția sa să vorbească cu el doar în română pentru a putea fi cât mai fluent.

„În fiecare zi vorbești cu mine în engleză și nu mai vreau să vorbim engleză, vreau să vorbești cu mine cât mai mult în română pentru că vreau să o învăț”, spune acesta într-un clip, care a strâns peste o mie de aprecieri din partea fanilor cuplului din România.

Povestea lor este un exemplu de cum dragostea poate depăși barierele lingvistice și culturale, aducând oameni din colțuri îndepărtate ale lumii mai aproape unii de alții.

 

@arissaadams Sunt foarte mândru de el ????????????#learningromanian #americanhusband #romanianwife #ariandmene ♬ original sound - Ari and Mene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel