Uimește-ți familia cu un pandișpan cu cremă. Miezul moale și pufos ca un nor se topește în gură

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Uimește-ți familia cu un pandișpan cu cremă. Miezul moale și pufos ca un nor se topește în gură! FOTO: captură YouTube @Alejandra de Nava
Uimește-ți familia cu un pandișpan cu cremă. Miezul moale și pufos ca un nor se topește în gură! FOTO: captură YouTube @Alejandra de Nava

Dacă îți dorești un pandișpan cu o aromă excepțională și foarte plăcută, această rețetă pufoasă cu cremă este o variantă foarte bună. Crema este delicată și va oferi o aromă unică și o textură foarte fină pandișpanului.

În plus, acest pandișpan are un miros delicios și va deveni unul dintre deserturile tale preferate de casă pentru orice după-amiază. Continuă să citești și învață cum să faci acest pandișpan cu StiriDiaspora.ro, astfel încât să poți răsfăța pe toată lumea și să-ți însoțești cafeaua cu cea mai bună combinație.

Citește și Pandișpan Oreo pufos, fără coacere și fără făină. Rețeta delicioasă din doar patru ingrediente!

 

Pandișpan pufos cu cremă - Ingrediente 

 

- o cană de smântână

- o cană de făină universală

- jumătate de cană de zahăr (100 grame)

- două ouă

- o lingură de praf de copt 

- un praf de sare

- zahăr pudră pentru decor (opțional)

Încearcă și Mini eclere pufoase. Rețeta super specială, sfaturi și trucuri pentru a vă ieși perfecte. Uită de aluatul uscat, cauciucat și fără gust

 

Pandișpan pufos cu cremă - Mod de preparare

 

Să începem să pregătim pandișpanul! Batem foarte bine smântâna cu zahărul, cel puțin trei minute. Puteți folosi smântâna cu zahăr sau naturală. Dacă folosești smântână cu zahăr, reduceți cantitatea de zahăr granulat la jumătate.

Apoi, separați gălbenușurile de albușuri. Bateți cel puțin două minute gălbenușurile și apoi adăugați-le la amestec, încorporându-le ușor.

Cu ajutorul unei site, cerneți făina, praful de copt și praful de sare. Se amestecă până se integrează totul.

Urmează să bateți cele două albușuri până devin tari, ca o bezea. Apoi, cu ajutorul unei spatule și mișcări blânde învăluitoare, se integrează treptat cu amestecul.

La final, puneți amestecul într-o tavă unsă și tapetată cu făină în prealabil. Bateți de câteva ori pentru a se așeza amestecul și eliminați eventualele bule care s-au format. Se coace la 180°C timp de 50 de minute. Fă testul cu scobitoarea la 40 de minute: introdu-o în pandișpan și dacă iese curată este gata!

Vezi și Tort Raffaello super fin. Este aur, nu tort! Rețeta unei prăjituri de milioane

Lăsăm pandișpanul pufos cu cremă să se răcească pe un grătar, presărăm puțin zahăr pudră și tăiem felii când se răcește. Acum te poți bucura de acest pandișpan delicios cu o ceașcă de ciocolată caldă, un suc sau o cafea!

Odată ce ai încercat acest pandișpan pufos cu cremă, nu vei mai dori să mai prepari altul, are o aromă deosebită pe care nu o vei uita și vei dori să-l mănânci mereu.

Puteți coace acest aluat și în forme de brioșe și serviți-le ca desert sau în forme mici, precum clătitele americane, și le serviți cu cremă de smântână sau de ciocolată.

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel