TVR: Imagini cu momentul în care Dan Barna a fost lovit pe trecerea de pietoni. Surse judiciare susțin că semaforul avea culoare roșie (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul președinte USR, Dan Barna, a fost implicat într-un accident rutier în București. El a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o intersecție pe o trotinetă electrică. Știrile TVR au obținut în exclusivitate imagini surprinse de o cameră de supraveghere chiar în momentul impactului.

Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost acroşat de o maşină în Capitală, vineri seara, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică.

Vezi și: Dan Barna, fostul șef al USR, în spital, după ce a fost lovit lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

"Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine", a scris Barna pe Facebook.

Imagini cu momentul în care Dan Barna a fost lovit pe trecere: Semaforul ar fi avut culoare roșie

 

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca. În comunicarea oficială, Poliția nu face nicio precizare legat de faptul că Dan Barna ar fi trecut regulamentar sau neregulamentar pe trecerea de pietoni, potrivit reporterului TVR Marius Popescu. Nici Dan Barna nu face astfel de precizări în postarea făcută pe pagina de socializare.

Surse judiciare susțin însă că un echipaj de poliție aflat în apropiere l-ar fi văzut pe Dan Barna în timp ce se afla pe trotinetă, făcea traversarea bulevardului în zona trecerii de pietoni, iar la semafor ar fi fost culoarea roșie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel