Turturică: Dragnea s-a lăudat cu asta la petrecere

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Dan Turturică spune că are informații conform cărora Liviu Dragnea s-ar fi lăudat la petrecerea dată în cinstea iubitei sale că el va fi candidatul susținut de PSD pentru alegerile prezidențiale și că nu se mai înțelege deloc cu Călin Popescu Tăriceanu. 

Liviu Dragnea ar fi destănuit planurile sale unor apropiați, iar conform aceleiași surse relația cu Tăriceanu s-ar fi deteriorat continuu.

Reamintim că șeful PSD a lăsat de înțeles în ultima perioadă că a convenit cu Călin Popescu Tăriceanu că partidele aflate acum la guvernământ vor avea un candidat unic. Liviu Dragnea ar fi lăsat de înțeles că s-ar fi covenit ca Tăriceanu să fie acest candidat, însă în ultima perioadă au apărut tensiuni între PSD și ALDE, mai ales pe tema legii offshore, de exploatare a gazelor din Marea Neagră. 

„În opinia mea, trebuie să avem un candidat comun la alegerile prezidenţiale, nu am stabilit să nu fie de la PSD. Nu era firesc să hotărâm doar eu şi Tăriceanu. Încep discuţiile în partid. Trebuie să stabilim întâi că da, vom avea candidat comun, ce liste vom avea la europarlamentare. Ar fi dificil să avem liste separate la europarlamentare, dar candidat comun la prezidenţiale. Nu s-a luat o decizie nici la ALDE, nici la noi," spunea Liviu Dragnea la începutul lunii septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel