Turiștii se plâng de litoralul românesc, dar de trei zile sunt cozi de kilometri spre mare

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Pe internet circulă numeroase controverse privind lățirea plajei din Mamaia, iar la final cei mai mulți jură că nu mai calcă pe litoralul românesc. Realitatea stă însă diferit: chiar și astăzi sunt cozi kilometrice în drumul spre mare. 

Traficul este aglomerat sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, unde pe anumite sectoare se circulă în coloană.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, valorile de trafic sunt crescute sâmbătă dimineața pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral,

Pe anumite tronsoane ale autostrăzii se circulă în coloană.

Șoferii sunt sfătuiți să mărească distanţa în mers între mașini, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

„De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, mai recomandă polițiștii.

Carambolul de vineri, 16 iulie 2021 de pe A2, Autostrada Soarelui

Un număr de 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri dimineaţa, după carambolul produs pe A2 Bucureşti - Constanţa, pentru gestionarea situaţiei de urgenţă intervenind peste 160 de pompieri, paramedici, medici, asistenţi, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

"După evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, 57 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 16 au fost transportate la spital (7 copii) şi alte 41 de persoane au fost asistate medical la locul evenimentului", precizează DSU pe pagina sa de Facebook.

Sursa citată menţionează că vineri dimineaţa a fost anunţat, printr-un apel la 112, un accident rutier pe autostrada A2, în patru zone cuprinse între km 172-183.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel