Turistă din Olanda, reacție fabuloasă după ce a gustat prima oară papanași

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Turistă din Olanda, reacție fabuloasă după ce a gustat prima oară papanași
Turistă din Olanda, reacție fabuloasă după ce a gustat prima oară papanași

Rachelle este din Olanda și este pasionată de călătorii, astfel că a decis să își filmeze aventurile și să le posteze pe canalul ei de YouTube. Aceasta a ajuns în România, în Brașov, unde a decis să facă un tur culinar și să testeze preparate tradiționale românești.

Rachelle este încântată că restaurantele au inclusiv meniuri de post, spunând că este perfect pentru vegetarieni și vegani, relatează Ziare.com. Drept urmare, alături de un grup de prieteni, a comandat toate preparatele din meniul de post. De asemenea, aceștia comandă și vin roșu deoarece „vinul românesc este foarte bun”.

Pe masă se pot observa salată orientală, mămăligă cu varză, salată de vinete, zacuscă, fasole bătută, ciuperci. Desigur, le-au mâncat pe toate cu pâine și s-au arătat foarte încântați.

Mai apoi au comandat iahnie de fasole, cârnați cu cartofi prăjiți, salată de varză.

 

„Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase”

 

Adevărata surpriză a fost când la restaurant a venit o formație de muzică populară, iar Rachelle a dansat alături de cântăreți, cu toate că nu înțelegea nimic din melodia ”Constantine, Constantine”.

A urmat și desertul, papanași și mere coapte. Deși mărul copt cu nuci și gem i-a plăcut la nebunie, situația nu a stat la fel în cazul papanașilor. Nu i-a plăcut smântâna, însă doar gogoașa cu gem i s-a părut o combinație bună.

„Sunt atât de plină și de obosită, dar m-am simțit atât de bine. Aromele bucătăriei românești sunt absolut delicioase. Murăturile, totul a avut un gust atât de bun. Iar acel măr umplut cu gem și nuci, doamne. La final am plătit 366 de lei pentru 5 persoane”, spune Rachelle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel