Turcan către Dăncilă: „Ați ratat primul examen la școală, ați ratat primul examen la facultate?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Raluca Turcan in Parlamentul Romaniei
Raluca Turcan in Parlamentul Romaniei

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat, astăzi, în parlament, faptul că România „a devenit campion la creșterea prețurilor” și că OUG 114 „a determinat facturi mai mari la gaze, la electricitate, a avut efectul de a scumpi creditele”. De asemenea, Turcan a mai întrebat-o pe Dăncilă: „ați ratat primul examen la școală, dacă ați ratat primul examen la facultate? Contează foarte mult”.

„Vă rugăm să ne spuneți dacă ați ratat primul examen la școală, dacă ați ratat primul examen la facultate? Contează foarte mult.

Avem din nefericire un prim ministru care deși a ratat aceste examene conduce guvernul României. Asta se simte cu fiecare decizie pe care o luați cu fiecare întâlnire. Se simte în deciziile toxice pe care le luați cum este OUG 114.

În ce țară din lume oamenii află peste nopate că tot sistemul fiscal este dat peste cap. Răspunderea legală este a primului ministru, nici a consilierului Vâlcov, nici a condamnatului Dragnea. Trebuie să ne spuneți astăzi dacă mai susțineți această OUG, să spuneți ce soluții aveți.

Vă cerem să reveniți la realitate. România a devenit campion la creșterea prețurilor. Această OUG a determinat facturi mai mari la gaze, la electricitate, a avut efectul de a scumpi creditele.

Cerem să aveți un pic de onoare și să respingeți această ordonanță, să nu duceți în prăpastie economia României”, a spus Turcan către Dăncilă, în plen.

Citește și PROTEST în Parlament. Liberalii au banderole albe în semn de solidaritate cu magistrații

Liberalii au venit la tribună, purtând banderole albe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel