Tudorel Toader vrea CENZURAREA EUROPARLAMENTARILOR

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Tudorel Toader vrea  să  introducă măsuri prin care demnitarii unei ţări să fie sancţionaţi dacă îşi denigrează ţară. Măsura este cu trimitere  la adresa europarlamentarilor români care au vorbit în Parlamentul European despre atacul asupra justiției dat dat de PSD-ALDE.

"Mandatul pe care îl are un demnitar este de a promova valorile naţionale, ci nicidecum de a-şi denigra ţara de origine. Lucrez la un Codex penal european şi pot să spun că sunt ţări cu stat de drept mai înalt decât România care sancţionează denigrarea ţării de către demnitarul ţării. Dacă nu poate să-i aducă servicii, este obligat să nu-i aducă deservicii“, a declarat Tudorel Toader în Parlamentul European

 Tudorel Toader a fost miercuri alături de Carmen Dan în comisia LIBE a Parlamentului European pentru a prezenta priorităţile României în domeniile justiţie şi afaceri interne în timpul preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Mai mulţi europarlamentari de la toate grupurile politice s-au arătat îngrjoraţi faţă de situaţia statului de drept din România, cerându-i luiToader să nu ia nicio măsură care ar legaliza, de fapt, CORUPȚIA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel