Tudorel Toader, REVOLTAT: „Nu am să mai RĂSPUND la întrebări repetitive!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a venit astăzi la şedinţa Comisiei parlamentare speciale privind legile Justiţiei pentru că reprezentanţii MJ au fost invitaţi, în timp ce preşedintele comisiei, social-democratul Florin Iordache, a susţinut că nu a considerat necesară prezenţa ministrului.

La ieșirea de la ședință, Toader a fost revoltat pe jurnaliști spunând că nu mai răspunde la întrebări care sunt „repetitive”.

Jurnalist: „De ce atunci era urgență și acum, după aproximativ 4 luni, nu mai este urgență?”

Tudorel Toader: „Chiar nu vreți să faceți distincție? Chiar nu am să mai răspund la întrebări repetitive. Cred că de șapte ori am repetat chestia asta. O știu și pe de rost”.

(...)

Jurnalist: „Vă așteptați mâine să fiți remaniat? Vă dați demisia?”

Tudorel Toader: „Chiar nu cred, poate nu o să mai avem ocazia. Chiar nu vreau să vă răspunde de o mie de ori la aceeași întrebare. Nu contează!. Pare un exercițiu care mă verifică să vadă dacă am același răspuns!”

(...)

Tudorel Toader: „Întrebare fără conținut! Voi ține cont de decizia din Monitorul Oficial (MO). Eu plec de la minister când văd că în MO este... Eu știu provocarea! Reperul obiectiv și juridic este MO. Haideți, eu vă mulțumesc! Dacă sunt alt tip de întrebări o să răspund! Vă doresc o zi bună! La revedere!”

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel