Tudorel Toader, ironizat de Ambasada Olandei. Mesaj cu subînţeles "în cafea"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Stilul ministrului Justiţiei de a comunica pe Facebook mesaje importante a "inspirat" şi alţi oficiali să posteze mesaje care dispar după o anumită perioadă de timp.

Pe pagina oficială a Ambasadei Olandei în România au fost postate o serie de poze de la un eveniment. Într-una dintre imagini era o cafea, pe care scria "Acest mesaj se va autodistruge". O trimitere subtillă către postările ministrului Tudorel Toader din ultima perioadă.

"21 de zile până la Ziua Naţională... A început numărătoarea inversă şi suntem in toiul pregătirilor: pe 24 aprilie sărbătorim Ziua Naţională a Olandei. Astăzi a plouat, noi am degustat. Şi ni s-a mai şi aratăt ceva în cafea!", scrie pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Postare Ambasada României în Olanda

Tudorel Toader obişnuieşte să publice postări pe pagina sa de socializare, pe care apoi le şterge. Ultimele astfel de mesaje au fost transmise sâmbătă, când a scris un scurt text explicativ legat de deciziile Curţii Constituţionale. Acesta a fost ulterior şters şi a urmat postarea de mai jos, în care precizează că o ordonanţă de urgenţă nu poate fi adoptată în lipsa urgenţei.

"O simpla precizare !
In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !
PS: aceasta postare va fi stearsa dupa o ora !", a fost una dintre postările publicate şi şterse de ministrul Tudorel Toader weekend-ul trecut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel