Tudorel Toader, ANUNȚ despre REVOCAREA lui Augustin Lazăr

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat în această seară că în prezent are şi mai multe argumente în susţinerea demersului pe care l-a iniţiat anul trecut privind revocarea procurorului general, Augustin Lazăr.

„Dacă atunci am prezentat 20 de motive în baza cărora am solicitat evaluarea procurorului general, astăzi, cu deplină convingere, vă spun următorul lucru: argumentele pe care le-am prezentat atunci şi despre care am spus că sunt - unele - cu caracter exemplificativ, astăzi au devenit şi mai numeroase, şi mai evidente şi mai convingătoare în susţinerea demersului pe care l-am iniţiat de revocare a procurorului general", a spus ministrul Justiţiei la Digi24.

Toader a amintit că momentul în care a declanşat procedura de evaluare a lui Augustin Lazăr a avut legătură cu protocoalele despre care CCR s-a pronunţat miercuri că sunt neconstituţionale.

În data de 24 octombrie, Tudorel Toader a anunţat declanşarea procedurii de revocare din funcţie a procurorului general, Augustin Lazăr.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel