Tudor Chirilă nu sărbătorește Ziua Națională: "5 milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Tudor Chirilă spune că nu sărbătorește Ziua Națională a României (Sursa foto: Profil Facebook)
Tudor Chirilă spune că nu sărbătorește Ziua Națională a României (Sursa foto: Profil Facebook)

Tudor Chirilă spune că el nu sărbătorește Ziua Națională a României. Mesajul său postat pe Facebook a devenit rapid viral. 

Cunoscutul cântăreț și actor român Tudor Chirilă a stârnit controverse prin anunțul său public că nu va sărbători Ziua Națională a României. Într-un mesaj pe rețelele sociale, Chirilă a exprimat o perspectivă nonconformistă față de tradiționala celebrare a zilei de 1 Decembrie, precizând că suntem un popor dezbinat, iar "defilarea e pentru hoți".

"Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională.

Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați.

Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea.", a scris Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirilă a fost mereu cunoscut pentru pozițiile sale neconvenționale și activismul său, iar această declarație se alătură seriei sale de opinii vehemente. 

tudor-chirila-ziua-nationala-a-romaniei_75748400

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel