Tudor Chirilă: E posibil ca semnatarii SCRISORII să nu aibă vro problemă. Ei nu sunt IPOCRIȚI

Narcis Popa |
Data publicării:
Tudor Chirila captura
Tudor Chirila captura

Tudor Chirilă vorbește despre protestul actorilor din București, care sunt nemulțumiți că peste 50 de tehnicieni ar urma să fie dați afară. 

Chirilă aduce aminte și de scrisoarea pe care actorii au semnat-o anul trecut, de susținere a Gabrielei Firea. 

"E important sa nu uitam. Acum aproape un an, un grup de actori, academicieni, artisti etc. semnau o scrisoare de sustinere pentru Gabriela Firea, iar unul din argumentele pentru care semnatarii isi oficializau entuziasmul era urmatorul: "poate cea mai importantă realizare pe care doamna Primar General a determinat-o, a fost instaurarea unui climat de linişte şi echilibru, în care să nu existe vreo grijă pentru subvenţia necesară sau vreo intervenţie care să cenzureze în vreun fel produsul cultural-artistic".

Astăzi teatrelor municipale le sunt taiate subventiile, actorii nu sunt plătiți, ARCUB nu își onoreaza contractele. Teatrul National, finantat de Ministerul Culturii, e in aceeasi situatie.

Este posibil si probabil ca semnatarii scrisorii de atunci sa nu aiba nicio problema acum pentru ca ei au principii si nu sunt ipocriti să “muste mâna stăpânului care îi hrănește”. Așa că despre subiectul ăsta o să auziți tot de la niște “actorași” nerecunoscători:)))", e mesajul lui Tudor Chirilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel