Trupul neînsuflețit al unei femei, văzut în Marea Neagră. Scafandrii nu au putut interveni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ARHIVĂ
Foto ARHIVĂ

S-a dat alarma în sudul litoralului, în zona digului de larg din staţiunea Mangalia.

Un pescar a văzut plutind în apă trupul neînsufleţit al unei femei, informează Știrile PRO TV. Scafandrii de la ISU şi cei de la Garda de Coastă au încercat să recupereze trupul, dar valurile mari le-au pus probleme.

Alerta a fost dată în jurul orei 09.00, când un pescar a sunat la numărul de urgenţă 112. Bărbatul a anunţat că a observat trupul unei femei în zona digului de larg din Mangalia

Pescarul a mai spus că nu se poate apropia din cauza valurilor foarte mari, care îl puteau împinge în stabilopozi. Doi scafandri de la ISU şi poliţişti de la Garda de Coastă au ajuns în zonă, dar şi ei au avut probleme.

Trupul femeii a fost dus apoi de curenţi cel mai probabil sub dig, moment în care operaţiunea a fost sistată, deoarece scafandrii şi-ar fi pus la rândul lor viaţa în pericol.

Autorităţile au anunţat că vor relua operaţiunea de căutare în momentul în care condiţiile meteo vor permite acest lucru.

Din cauza curenţilor şi a valurilor mari, în unele zone din sudul litoralului salvamarii au arborat steagul roşu, care interzice scăldatul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel