Trump recunoaște VICTORIA lui Joe Biden prin intermediari. "Vom avea o tranziție"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Robert O'Brien, consilierul pentru Securitate Naţională al lui Donald Trump, preşedintele în funcţie al SUA, a părut să confirme, luni după-amiază, victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, semnalând că Administraţia de la Washington pregăteşte o "tranziţie profesională".

"Dacă se stabileşte că Biden şi Harris sunt câştigători, iar, în mod evident, lucrurile par a fi aşa acum, vom avea o tranziţie foarte profesională la Consiliul pentru Securitate Naţională", a declarat Robert O'Brien, potrivit NBC News, într-un discurs difuzat luni de Forumul pentru Securitate Globală al Centrului Soufan.

Donald Trump refuză să recunoască victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial. Echipa lui Donald Trump contestă rezultatele în state decisive.

Duminică, echipa preşedintelui-ales al SUA, Joseph Biden, a anunţat că aşteaptă ca Administraţia pentru Servicii Generale să confirme oficial victoria în scrutinul prezidenţial şi consideră că preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, începe să recunoască "realitatea". "Mesajele lui Donald Trump sunt o nouă confirmare a realităţii că Joe Biden a câştigat scrutinul. A câştigat pentru că a obţinut mai multe voturi, mult mai multe în votul naţional şi acelaşi număr de voturi în Colegiul federal cu care Donald Trump şi-a proclamat victoria acum patru ani", a declarat duminică Ron Klain, unul dintre principalii consilieri politici ai lui Joseph Biden şi viitorul şef al Cancelariei prezidenţiale.

"Scrutin fraudat, vom câștiga"

 

"Dacă preşedintele SUA este pregătit să recunoască realitatea, acesta este un fapt pozitiv. Dar nu mesajele postate pe Twitter de Donald Trump îl fac pe Joe Biden preşedinte. Poporul american a făcut acest lucru. Vrem ca în următoarea săptămână Administraţia pentru Servicii Generale să anunţe confirmarea victoriei", a precizat Ron Klain.

Duminică, Donald Trump a postat noi mesaje pe Twitter, afirmând că Joseph Biden a câştigat doar pentru că scrutinul a fost fraudat. "Scrutin fraudat. Vom câştiga. A câştigat doar în ochii presei de ştiri false. Nu recunosc nicio înfrângere. Avem un drum lung de parcurs. Este vorba de un scrutin fraudat", a declarat Donald Trump, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel