Trucuri secrete pentru a scăpa de burtică. Vei avea un abdomen plat, gata de vară

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Trucuri secrete pentru a scăpa de burtică. Vei avea un abdomen plat, gata de vară!
Trucuri secrete pentru a scăpa de burtică. Vei avea un abdomen plat, gata de vară!

Nu trebuie să treci prin diete drastice pentru a avea un abdomen plat și numai bun de vară. Întotdeauna există o metodă de mijloc, care să îți permită să te și răsfeți din când în când. Mai mult, chiar specialiștii recomandă să adăugați una sau două gustări, zilnic între mese. În plus, dacă mănânci mai des pe parcursul zilei, atunci îți vei crește metabolismul!

Indiferent de cât sport am face, se pare că acea grăsime încăpățânată de pe burtă este ultima care dispare. Poate fi o provocare, dar cu muncă asiduă și câteva schimbări sănătoase în stilul de viață, se poate face. Însă, uneori sportul și alimentația corectă tot nu sunt de ajuns.

De aceea, specialiștii au pregătit câteva trucuri care îți vor oferi silueta de vis mai repede decât ai fi crezut. Încercați sfaturile experților de mai jos pentru a vă convinge. Este timp destul până la sezonul estival pentru a lucra la abdomenul perfect!

 

1. Nu vă concentrați doar pe exercițiile fizice pentru abdomen

 

Sandy Younan Brikho, nutriționist a povestit că una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primește din partea clienților este cum să obțină o burtă plată... Însă acesta susține că majoritatea oamenilor greșesc încercând să slăbească doar în acea zonă, deoarece este imposibil.

„Dacă doriți un abdomen plat, cheia este pierderea în greutate în general. Nu puteți visa la un abdomen plat, sau la o anumită zonă a corpului tău și să slăbești doar acolo. Cu toate acestea, dacă slăbești uniform, în mod natural vei slăbi și în zona abdomenului.”, a explicat nutriționistul pentru eatthis.com

 

2. Mănâncă totul cu moderație

 

Specialistul a mai adăugat că scăderea în greutate se realizează prin consumul de mese echilibrate. Gramajul acestora trebuie să urmeze recomandările de mărime a porțiilor bazate pe obiectivele tale de scădere în greutate.

„NU trebuie să mănânci perfect în fiecare zi sau la fiecare masă pentru a vedea rezultatele slăbirii și pentru a obține un abdomen plat! Trebuie să îți faci o obișnuință de a mânca sănătos, însă nu înseamnă că nu te poți abate din când în când de la asta. Cum mănânci face diferența, nu ce mănânci. Poți mânca alimentele pe care le iubești șI să slăbești!”, a primis Sandy Younan Brikho persoanelor dornice să facă o schimbare.

Conform nutriționistului trebuie să încorporezi alimentele tale preferate într-o dietă echilibrată în timp ce slăbești. Astfel, va fi mai ușor să menții greutatea pe termen lung, deoarece îți place ceea ce mănânci.

 

2. Trucuri se... (jonathan-borba-lrqptqs7nqq-unsplash.jpg)

 

3. Consumă multe proteine

 

Brikho afirmă că pentru a avea un abdomen fără pic de grăsime, trebuie să introduci în dieta ta, cât mai multe proteine. Acestea ajută la sațietate și astfel, vei mânca mai rar.

Iată câteva alimente esențiale pe care să le încorporezi în rutina ta zilnică pentru a te ajuta să atingi acest obiectiv.

- Omletă
- Cârnați
- Brânză
- Brânză de vacă

 

4. Nu sări peste carbohidrați

 

Brikho spune că și carbohidrații sunt o parte importantă de care multă lume nu ține cont, în momentul în care vrea să slăbească. Trebuie să mănânci cantitatea recomandată de carbohidrați pe parcursul zilei, deoarece sunt o parte esențială a oricărei diete. Există o mare concepție greșită în care carbohidrații provoacă creștere în greutate sau sunt „răi” pentru tine. Dar este foarte greșit!

„Carbohidrații sunt de fapt principala sursă de combustibil a creierului și fac parte dintr-o dietă echilibrată. Carbohidrații provoacă creștere în greutate doar dacă mâncăm prea mulți. Însă, dacă urmați recomandările privind mărimea porțiilor, veți pierde în greutate și veți pierde ca rezultat grăsimea de pe burtă!”, a explicat nutriționistul.

Sub ce formă puteți consuma carbohidrații?

- 2 clătite din grâu integral
- 2 felii de pâine
- 2-3 tortilla
- 1 brioșă englezească

 

3. Trucuri se... (harsh-gupta-4p0xwylpc0k-unsplash.jpg)

 

5. Adăugați fructe și legume pentru a vă crește fibrele și saturația

 

„Fructele sau legumele sunt ultima componentă pe care doriți să o încorporați în farfuria de mic dejun”, afirmă Brikho.

Acoperiți-vă jumătate din farfurie cu fructe sau legume la micul dejun pentru a consuma mai multe fibre, ceea ce vă potoli pofta de dulce și vă va menține mulțumit mai mult timp. 

Exemple de fructe și legume bune de consumat atunci când ții dietă:

- Merele
- Fructele de pădure
- Ardeiul gras
- Spanacul

 

6. Creșteți exercițiile fizice pentru a vă crește metabolismul

 

După ce v-ați pus la punct alimentația, sportul este cel mai bun aliat. Nu te speria, nu trebuie să dormi la sală, pentru a slăbi. Exista o mulțime de exerciții ușoare și foarte eficiente.

Potrivit lui Brikho, „Pe măsură ce construiești mai mulți mușchi, metabolismul tău crește, așa că asigură-te că mergi la sală și faci un antrenament! Nu trebuie să te antrenezi zilnic pentru a vedea rezultate. Începeți prin a face mișcare cel puțin o zi pe săptămână și apoi creșteți treptat. Scopul este să faceți exerciții de trei până la patru ori pe săptămână sau mai mult pentru a vedea cele mai bune rezultate."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel