Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe
Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe

Sunt oameni care preferă să poarte lenjerie în culori deschise, dar adevărata provocare vine în momentul spălării. Prin urmare, acum vă vom oferi câteva trucuri pentru a elimina petele negre de pe șosetele albe.

Și trebuie să recunoaștem, uneori chiar dacă folosiți șosetele doar pentru a sta în casă, este foarte probabil ca praful de pe podea sau chiar murdăria de pe tălpile pantofilor să vă păteze șosetele.

Există chiar și posibilitatea ca, pentru că porți șosete albe cu pantofi închiși la culoare, un pic din acea culoare neagră sau o nuanță puternică să se strecoare în ele. Și apoi vine adevărata problemă, pentru că devine dificil să îndepărtați acele urme de murdărie după câteva ore de utilizare.

Cum să albiți hainele la soare cu lămâie și apă? Aceasta este cel mai bun truc

Dar nu-ți face griji, acum îți vom spune cum să îndepărtezi petele negre de pe șosetele albe fără să te chinui prea mult sau să folosești prea multe produse care ar putea ajunge să-ți strice șosetele sau chiar să lase acele mici găuri enervante.

Înainte de a trece la truc, este important să aveți în vedere anumite lucruri pentru a face spălarea corectă. Primul lucru este că trebuie să puneți hainele pe dos, să le separați după culoare.

De ce să pui boabe de cafea în dulapul cu haine. Trucul simplu care te salvează de probleme!

 

Urmați acest truc pentru a elimina petele negre de pe șosete

 

Dacă vrei să ai șosete curate ca și noi, îți recomandăm să urmezi aceste trucuri de spalare:

Trebuie să înmuiați șosetele în săpun pentru ca murdăria aderată să înceapă să se desprindă și astfel să aibă culoarea albă de când ați cumpărat-o.

Se încălzește o oală cu apă, de preferință la cel mult 30 de grade Celsius. Înmuiați șosetele albe într-un lighean cu apă și adăugați săpun sau detergent, asigurați-vă că au o cantitate bună din acest produs.

Trucuri pe care să le faci doar noaptea. Răzuiește un castravete și amestecă-l cu un albuș de ou. Îți vei mulțumi dimineața

Scoateți șosetele din apă după o jumătate de oră de înmuiere. Mai târziu, adăugați în lighean o cană de suc de lămâie și trei linguri de bicarbonat de sodiu. Pune șosetele albe cu pete negre în găleată timp de două ore. Spală-le ca de obicei și lasă-le să se usuce la soare. Vor dispărea petele ca prin minune! 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel