Trucuri pe care să le faci doar noaptea. Răzuiește un castravete și amestecă-l cu un albuș de ou. Îți vei mulțumi dimineața

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Trucuri pe care să le faci doar noaptea! Răzuiește un castravete și amestecă-l cu un albuș de ou. Îți vei mulțumi dimineața!
Trucuri pe care să le faci doar noaptea! Răzuiește un castravete și amestecă-l cu un albuș de ou. Îți vei mulțumi dimineața!

Noaptea, întregul nostru corp prinde putere și se pregătește pentru ziua care urmează. Tot așa, pielea noastră se odihnește și se regenerează. Din acest motiv, măștile de față noaptea ne ajută pielea să se hrănească și să se regenereze.

Desigur, naturalul poate fi întotdeauna mai bun decât ceea ce cumpărăm de la magazin. Din acest motiv, la StiriDiaspora.ro am realizat o listă cu zece măști de față de noapte de casă pe care le poți realiza singur și care vor servi drept măști antirid de noapte sau pentru a-ți lumina fața.

Citește și Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

 

Mască de față cu aloe vera

 

Desigur, o mască de aloe vera pentru față este una dintre primele opțiuni care ți-ar fi venit în minte, întrucât este una dintre materiile prime cu cea mai mare putere de regenerare care există.

Pentru a face această mască de față cu aloe vera trebuie doar să extragi pulpa și să o măcinați. Puteți să o fierbeți mai întâi pentru a o face mai confortabilă pentru dumneavoastră. Ar trebui să rămâi cu o substanță cremoasă, ca un gel foarte gros. De asemenea, puteți adăuga suc de lămâie și/sau miere în acest pas și procesați din nou amestecul pentru a integra bine cele două ingrediente.

În ceea ce privește aplicarea sa, puteți lăsa masca de față cu aloe vera pe timpul nopții și o puteți îndepărta dimineața.

 

Mască de buze de casă

 

Buzele tale sunt, de asemenea, o parte foarte importantă a pielii feței tale. Vă propunem o mască foarte simplă pe care o puteți folosi în fiecare seară, mai ales când observați că pielea exterioară a gurii este uscată sau iritată. 

Trebuie doar să amesteci puțină miere cu zăhăr alb și să aplici pe buze masând ușor câteva minute.

Vezi și Amestecă trei linguri de cafea cu un strop de lapte și câteva picături de lămâie. Truc cu rezultat uimitor în doar câteva minute

 

Mască de față cu avocado și miere

 

Masca cu avocado și miere funcționează excelent pe pielea uscată, deoarece hidratează profund. Pentru a o prepara, amestecați mierea cu avocado, jumătate și jumătate, într-un recipient mic și lăsați-o să acționeze aproximativ 15 minute înainte de a merge la culcare. Apoi clătește-ți bine fața cu apă călduță. Fața ta îți va mulțumi dimineața.

 

Mască de castraveți și ouă

 

Masca cu ouă și castraveți este perfectă pentru a împrospăta pielea. Pentru a o pregăti, separă albușul și bate repede până devine spumos. Se amestecă cu castravetele ras și, în afară, se taie două felii de castraveți. Aplicați amestecul pe față și puneți feliile de castraveți pe ochi timp de aproximativ 20 de minute înainte de a merge la culcare.

Aceasta este o mască de noapte pentru luminarea feței, ideală pentru a dormi relaxat și a te trezi strălucitor în diminețile de vară. Castravetele pe ochi este unul dintre cele mai bune remedii pentru cearcane și îl poți combina cu alte măști. 

Încearcă și Amestecă miere de albine și cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate vizibile în doar zece minute

 

Mască cu miere și ulei

 

Uleiul este bun în general, dar fiecare are particularitățile lui. Cu această ocazie amestecați o lingură de ulei de migdale, alta de susan și încă una de măsline. Adăugați o lingură de miere și amestecați.

Cel mai bun mod de a aplica această mască pe față este cu un tampon de bumbac, deoarece va absorbi și, prin urmare, va evita excesul de ulei pe piele. Puteți lăsa masca de față peste noapte și clătiți dimineața.

 

Mască de față cu căpșuni și iaurt

 

Înainte de a pregăti această mască de față de casă peste noapte, curățați căpșunile și îndepărtați frunzele. Apoi, va trebui doar să le treci prin blender împreună cu iaurtul, să întinzi amestecul pe față și să-l lași să acționeze aproximativ 20 de minute. Odată ce vă clătiți fața, aplicați cremă hidratantă.

 

Mască de față cu ouă și avocado

 

Pentru a face această mască de față de casă peste noapte, tot ce trebuie să faceți este să treceți o jumătate de avocado într-o pastă și să adăugați un ou crud. Se amestecă totul bine și este gata.

Și cum să folosești masca de față noaptea? Aplicați amestecul pe fața curată și așteptați să se usuce puțin înainte de a merge la culcare. Astfel vei evita patarea lenjeriei. A doua zi dimineața, clătiți cu apă și săpun.

Citește și Amestecă bicarbonat cu ceai de mușețel. Trucul care te va scuti să dai banii pe creme scumpe. Rezultate fabuloase în zece minute!

 

Mască cu aloe vera, lapte și ulei de măsline

 

Oboseala săptămânii se vede în ochii tăi? Această mască este foarte bună pentru cearcăne. Amestecă aproximativ două linguri de aloe vera cu una de ulei de masline și alte două de lapte praf până obții o pastă omogenă. Aplicați pe față și gât și masați câteva minute până la absorbție. Dimineața, clătește bine resturile și arată-ți noul aspect.

 

Mască cu miere și ulei de cocos

 

Nuca de cocos nu numai că miroase bine și oferă moliciune, dar își adaugă și antioxidanții proprietăților antibacteriene ale mierii. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos și trei linguri de miere și se încălzește câteva secunde în cuptorul cu microunde. Aplicați amestecul cald pe față și pe gât și lăsați să acționeze peste noapte. Clătiți cu apă și săpun neutru dimineața.

 

Mască cu fulgi de ovăz și miere

 

Amestecă o lingură de fulgi de ovăz măcinat cu alta de miere și jumătate de apă pentru a o face mai maleabila. Se aplică pe fața curată și se lasă să acționeze aproximativ 20 de minute. Apoi, îndepărtați amestecul de pe piele cu apă călduță.

Cu această mască de față de casă pe timp de noapte va fi suficient pentru a vă menține pielea hidratată și hrănită. Încearcă și vei vedea cât de netedă va fi pielea ta a doua zi dimineață.

Vezi și Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie. Trucul fără egal cu rezultate vizibile!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel