Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!
Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

Te-ai săturat să fii nevoit să te epilezi continuu? În acest articol StiriDiaspora.ro vă prezentăm un truc prin care este posibil să întârziați creșterea părului și să îl slăbiți de la rădăcină. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de o epilare mult mai de durată și nu va trebui să investiți atât de mult timp în această sarcină estetică. 

Produsele pe care trebuie să le ai sunt bicarbonatul de sodiu și cafeaua, care au și proprietăți foarte interesante pentru sănătatea și frumusețea pielii, astfel încât în același timp să obții o piele mai frumoasă, sănătoasă și radiantă. Continuă să citești și descoperă în rândurile următoare cum să îndepărtezi părul cu bicarbonat de sodiu și cafea într-un mod complet natural și inofensiv pentru pielea ta.

Citește și Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie. Trucul fără egal cu rezultate vizibile!

 

Proprietățile bicarbonatului de sodiu și cafelei pentru piele și pentru îndepărtarea naturală a părului

 

Există multe metode tradiționale de îndepărtare a părului pe care le putem folosi. Însă, pe lângă acestea, putem recurge oricând la alte metode naturale care, deși nu vor servi la epilarea definitivă a părului, pot întârzia creșterea acestuia și ăl pot slăbi de la rădăcină. Unul dintre aceste tratamente eficiente este cel care se realizează cu amestecul de bicarbonat de sodiu și cafea, două produse pe care le putem avea cu ușurință acasă. Să vedem mai jos de ce bicarbonatul de sodiu și cafeaua pot funcționa pentru o îndepărtare naturală bună a părului.

Atât bicarbonatul, cât și cafeaua sunt două produse cu proprietăți de exfoliere excelente, ceea ce este foarte important pentru a obține rezultate de îndepărtare a părului mai bune și de durată. Granulația sa este ideală pentru îndepărtarea tuturor celulelor moarte acumulate pe piele, facilitând îndepărtarea părului, reducând cantitatea de păr nedorit și întârziind creșterea acestuia.

Acestea ajută la prevenirea apariției coșurilor pe piele după epilare, deoarece lăsând pielea mai curată și mai exfoliată, porii sunt mai deschiși și șansele de apariție atât a impurităților, cât și a firelor de păr încarnate, care cresc spre interior, sunt reduse.

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți de albire foarte puternice care ajută, de asemenea, la luminarea pielii care s-ar putea să se fi întunecat cu epilarea continuă. Rezultatul este un ton mai echilibrat și mai frumos.

Cafeaua are și capacitatea de a reactiva circulația sângelui în zona în care este aplicată, ceea ce ajută, pe de o parte, la fermitatea pielii și, pe de altă parte, la combaterea celulitei existente sau a pielii de coaja de portocală. 

Vezi și Nu mai arunca masca de protecție! Bagă în ea lămâie și bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei. Un truc genial!

 

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu și cafeaua pentru a îndepărta părul de pe corp

 

Dacă doriți să profitați de toate proprietățile de mai sus și să întârziați creșterea părului corporal cu acest tratament naturist, în primul rând, trebuie să ai următoarele ingrediente:

- o lingură de bicarbonat de sodiu

- două linguri de cafea măcinată.

- 2 linguri de apă.

Pregătire și aplicare:

Într-un recipient sau bol, adăugați bicarbonatul de sodiu și cafeaua măcinată. Apoi, turnați apa la o temperatură călduță și amestecați toate ingredientele până obțineți un fel de pastă groasă. Înainte de a aplica unguentul obținut, este important ca pielea zonei de epilat să fie complet curată și fără reziduuri, așa că petreceți câteva minute să spălați zona cu puțină apă și săpun.

O dată ce pielea este curată, trebuie doar să aplici pasta din bicarbonat de sodiu și cafea și să o întindeți direct peste zona cu păr pe care vă interesează epilarea. Frecați ușor cu degetele și efectuați masaje circulare continue timp de aproximativ trei sau cinci minute.

După acest timp, îndepărtați cu multă apă caldă și gata! Aplicați o bună cremă hidratantă în zonă, astfel încât pielea să fie hrănită și mai moale la atingere.

 

Rezultate

 

Pentru a obține rezultate bune și a încetini creșterea părului de pe corp folosind această metodă, cel mai important este să fii constant și să o faci de două sau de trei ori pe săptămână. Rezultatele pot varia însă semnificativ de la o persoană la alta, întrucât sunt cei care susțin că au reușit să reducă mult părul nedorit cu acest tratament și cei care spun contrariul. Adevărul este că rezultatul final va depinde în fiecare caz de grosimea și rezistența părului.

Încearcă și Trucul pentru ca oul să nu se lipească de tigaie, chiar dacă nu mai are învelișul antiaderent

 

Alte remedii casnice pentru îndepărtarea părului de pe corp

 

Pe lângă îndepărtarea părului cu bicarbonat de sodiu și cafea, se mai poate apela și la alte produse cu proprietăți similare care permit o bună epilare naturală. Notează următoarele remedii casnice și nu ezita să le verifici eficacitatea, acestea te vor ajuta să slăbești părul și să obții o epilare mult mai de durată.

Zahăr și lămâie: într-o oală se adaugă două căni de zahăr, sucul de la o lămâie și puțină apă. Lichidul trebuie să acopere complet zahărul. Se încinge amestecul pe foc și se amestecă cu o lingură până se dizolvă zahărul. Odată ce începe să fiarbă, reduceți focul și așteptați să creeze o pastă groasă, asemănătoare mierii. Când se răcește, aplică această ceară de casă pe piele și trage-o în direcția creșterii părului.

Turmeric și papaya: amestecați o lingură mică de pudră de turmeric cu două linguri de piure de papaya și aplicați unguentul pe piele prin masaje circulare. Se lasă să se acționeze aproximativ 15 minute și se îndepărtează cu multă apă după acest timp.

Miere, lămâie și fulgi de ovăz: Pregătiți o mască cu două linguri de miere, o lingură de fulgi de ovăz măcinat și două linguri de suc de lămâie proaspăt stors. Aplicați-l pe pielea pe care doriți să o epilați, masați în direcția opusă creșterii părului și lăsați-l să acționeze aproximativ 15 minute.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel