Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie. Trucul fără egal cu rezultate vizibile!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie. Trucul fără egal cu rezultate vizibile!
Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie. Trucul fără egal cu rezultate vizibile!

Nu ai încercat încă beneficiile incredibile ale bicarbonatului de sodiu și sucului de lămâie? Aceste două produse naturale sunt aliați grozavi pentru a trata atât pielea grasă, cât și acneea, deoarece au proprietăți astringente, de curățare, antiseptice și de vindecare foarte puternice și împreună rezultă unul dintre cele mai bune tratamente anti-acnee care pot fi folosite. Pe lângă îndepărtarea impurităților, vei putea preveni noile izbucniri de acnee și îți va fi mult mai ușor să menții un ten curat, mat și sănătos.

Continuați să citiți acest articol StiriDiaspora.ro dacă doriți să știți în detaliu pentru ce este masca de bicarbonat de sodiu și lămâie pentru acnee și cum o puteți pregăti cu ușurință acasă.

Citește și Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

 

Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru acnee

 

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai bune produse naturale anti-acnee care există și acționează la diferite niveluri asupra pielii, permițându-i să combată eficient această afecțiune a pielii și îmbunătățind foarte mult aspectul feței. În continuare, enumerăm care sunt principalele beneficii ale bicarbonatului de sodiu pentru acnee:

Este exfoliant

Compoziția și textura sa sunt perfecte pentru exfolierea profundă a pielii și pentru îndepărtarea tuturor celulelor moarte și a excesului de ulei care se acumulează în pori, înfundându-le și dând naștere la apariția impurităților și la noi izbucniri de acnee.

În acest fel și, de asemenea, datorită proprietăților sale antiseptice, vă permite să luptați împotriva bacteriilor care provoacă multe dintre formele de acnee.

Echilibrează pH-ul pielii

O alta dintre marile proprietăți ale bicarbonatului de sodiu pentru piele este că este amfoter, iar asta înseamnă că are capacitatea de a echilibra pH-ul natural al pielii. Acestea din urmă pot fi alterate din cauza acneei, în principal din cauza cantității excesive de grăsime și a acumulării de toxine.

Dezumflați coșurile

De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii, care vor ajuta coșurile să se dezumfle mai repede și să reducă disconfortul, în special pe cele severe.

Reduce urmele și cicatricile

Are proprietăți de iluminare și prin prevenirea apariției acneei, este un bun remediu natural pentru a preveni ca coșurile să lase urme sau cicatrici pe pielea feței, echilibrând în același timp tonusul pielii.

Vezi și Amestecă bicarbonat de sodiu cu turmeric. Masca de aur pentru piele cu un efect extraordinar

 

Beneficiile lămâii pentru acnee

 

Proprietățile lămâii pentru acnee sunt și ele remarcabile, deoarece acest citrice este foarte bogat în vitamina C, este astringent, antiseptic și de albire. Toate acestea vor fi de mare ajutor pentru a trata această afecțiune și pentru a avea o piele mult mai curată și mai frumoasă. Principalele beneficii ale lămâii pentru acnee sunt:

Demachiant și astringent

Lămâia ajută la curățarea pielii în profunzime, desfunda porii și ucide bacteriile care cauzează această afecțiune.

În plus, efectele sale astringente reduc supraproducția de sebum, care este esențială pentru eliminarea impurităților și pentru a menține pielea să arate strălucitoare pe tot parcursul zilei.

Previne apariția acneei

Prin prevenirea proliferării bacteriene și lăsând pielea complet curată și purificată, este, de asemenea, un remediu natural grozav pentru a preveni noile erupții de acnee și apariția altor impurități, precum coșuri, puncte negre, pustule, papule etc.

Reduce petele de acnee

Conține vitamina C și acest nutrient ajută la inhibarea producției de melanină în piele, ceea ce permite luminarea dermei care s-a întunecat sau pătat. Din acest motiv, este foarte eficient în reducerea vizibilității acelor pete sau urme care pot rămâne pe față odată ce acneea a dispărut.

 

Mască de bicarbonat de sodiu și lămâie: pentru ce este?

 

Ținând cont de toate proprietățile acestor două ingrediente, putem spune că bicarbonatul de sodiu și lămâia pot fi folosite în diferite scopuri, deoarece pe lângă combaterea acneei ne va aduce beneficii și tenului în general și ne va ajuta să o lăsăm mult mai strălucitoare, mai sănătoasă și mai frumoasă. Principalele utilizări ale acestei măști faciale de casă sunt:

Încearcă și Bicarbonat de sodiu și mălai, amestecul minune pentru tenul tău: Trucul ieftin care te ajută să arăți mereu fresh

- elimină coșurile

- reduce petele de acnee

- curăță pielea

- luminează pielea

- exfoliază pielea

- reduce grăsimea

 

Mască de bicarbonat de sodiu și lămâie 

 

Pentru a curăța în profunzime porii, a combate excesul de ulei, a dezumfla toate coșurile existente pe față și a preveni viitoare infecții ale pielii, cel mai bine este să optezi pentru aplicarea unei măști de bicarbonat de sodiu, lămâie și apă. Pentru preparare, trebuie să urmați următoarea rețetă.

Ingrediente:

1/2 lingură de bicarbonat de sodiu

4 picături de suc de lămâie

2 linguri de apă minerală.

Pregătire și aplicare:

Mai întâi, tăiați o lămâie în jumătate și stoarceți una dintre jumătăți pentru a obține sucul ei proaspăt. Adaugati bicarbonatul de sodiu într-un recipient, adăugați apa și sucul de lămâie proaspat stors. Amestecă toate ingredientele cu o lingură până vezi că se formează o pastă omogenă fără cocoloașe.

Curățați foarte bine pielea feței, asigurându-vă că nu există urme de murdărie sau machiaj. Întinde pe piele masca anti-acnee cu ajutorul unei perii foarte curate. Păstrați masca aproximativ 20 de minute pentru a-și face efectul și după acest timp, îndepărtați cu multă apă caldă sau rece, evitând apa fierbinte care poate irita pielea.

Vezi și Amestecă o lingură de miere cu o jumătate de lingură de bicarbonat. Trucul miraculos care durează doar 10 minute!

 

Mască de bicarbonat de sodiu și lămâie pentru petele de acnee

 

Pe lângă masca de bicarbonat de sodiu și lămâie pentru acnee de mai sus, vă vom arăta și unul dintre cele mai bune tratamente pentru a elimina petele de acnee de pe față și pentru a putea evidenția pielea care va fi la fel de unificată, netedă și frumoasă ca înainte. Luați notă de rețetă și asigurați-vă că urmele de acnee nu vă umbresc frumusețea.

Ingrediente:

1/2 lingură de bicarbonat de sodiu

1 lingură mică de suc de lămâie

1 lingură mică de ulei de măsline

2 linguri mici de apă minerală.

Pregătire și aplicare

Într-un recipient se adaugă toate ingredientele și se amestecă cu ajutorul unei linguri. Este important ca sucul de lămâie să fie proaspăt stors. Aplică masca antiacneică de casă obținută pe fața curată, concentrându-te pe acele zone în care urmele și cicatricile sunt cele mai vizibile.

Lăsați loțiunea să acționeze pe piele timp de aproximativ 15 minute și la final îndepărtați cu multă apă caldă sau rece.

Repetă acest tratament o dată pe săptămână sau la două săptămâni în cazul în care pielea ta este foarte sensibilă și vei vedea cum obții rezultate foarte bune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel