Truc cu amidon pentru a curăța uleiul de gătit uzat: Tehnica pe care toate gospodinele o căutau. Nu-l mai arunca, vei economisi mulți bani!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Truc cu amidon pentru a curăța uleiul de gătit uzat: Tehnica pe care toate gospodinele o căutau. Nu-l mai arunca, vei economisi mulți bani!
Truc cu amidon pentru a curăța uleiul de gătit uzat: Tehnica pe care toate gospodinele o căutau. Nu-l mai arunca, vei economisi mulți bani!

De câte ori nu v-a părut rău că ați aruncat litri de ulei de prăjit? Fără îndoială, există mai multe opțiuni de reciclare, dar acum îți prezentăm un truc cu amidon de porumb pentru a curăța uleiul de gătit uzat, vei economisi mulți bani!

Deși un studiu recent spune că puteți refolosi uleiul de până la 25 de ori, adevărul este că acest lucru se aplică doar atunci când vine vorba de alimente prăjite care sunt gătite în ulei de măsline care poate fi puțin mai scump pentru a pregăti mâncarea preferată.

În cazul în care aveți de gând să gătiți niște prăjeli în ulei, vă recomandăm să urmați acest sfat de gătit care a devenit viral. În principal pentru că vă va ajuta să economisiți bani și, în acest sens, să aveți grijă de mediu. Rețineți ce trebuie să faceți pentru ca uleiul să producă mult mai mult.

O formulă magică cu doar două ingrediente pentru a șterge și a face podeaua să strălucească ca o oglindă. Un truc simplu pentru gospodine

Apropo, știați că nu este indicat să turnați reziduurile acestui lichid de bucătărie pe chiuvetă sau pe țevi? Nu doar pentru că ți-ar putea strica chiuveta sau pentru că atrag dăunători, ci și pentru că apa este contaminată cu aceste reziduuri.

Acest sfat este ideal pentru că nu aveți nevoie de produse scumpe și, în schimb, mergeți doar până la dulapul de condimente pentru a avea apoi cele mai bune rezultate.

Pune trei linguri de piper când bagi hainele la spălat. Un truc care te scapă de o mare problemă

 

Cum să curățați uleiul de gătit uzat cu amidon de porumb?

 

Materiale necesare:

- amidon de porumb.

Pas cu pas pentru a curăța uleiul murdar:

Adăugați trei linguri de amidon de porumb într-un castron. Se toarnă o jumătate de cană de apă și se amestecă bine până se diluează. Ar trebui să aibă o consistență lichidă.

Încinge uleiul murdar sau ars, la punctul său fierbinte se adaugă amidonul de porumb. Veți observa cum se face o pastă de amidon de porumb în care excesul de mâncare sau resturile se lipesc, care va ajuta la curățarea uleiului murdar.

Lăsați amidonul de porumb să absoarbă impuritățile. Îndepărtați excesul care s-a format și aruncați amidonul de porumb.

Nu mai arunca pâinea veche. Profită de ea până la ultima firmitură! Un truc pentru a o face pufoasă în doar 10 secunde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel