Tren din Germania, blocat în stație de un român care voia să fumeze

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Germania, după ce a ținut trenul pe loc în gară pentru a fuma și a amenințat cu un cutter un însoțitor de tren.

Incidentul s-a petrecut în seara de luni, 10 octombrie, în trenul Intercity oprit în gara Hude, Saxonia Inferioară. Un român a amenințat un însoțitor de tren Deutsche Bahn cu un cutter.

Potrivit unui comunicat al poliției germane, bărbatul de 36 de ani a vrut să fumeze o țigară și a stat în dreptul ușii deschise în timpul opririi și nu a vrut sub nicio formă să plece de acolo, deși trenul nu și-a putut continua călătoria din cauza ușii deschise.

Din acest motiv, însoțitorul de tren l-a dat jos din tren. Pentru să-i fie permis accesul înapoi în vagon, românul a scos un cutter și l-a amenințat cu el pe însoțitorul de tren în vârstă de 34 de ani.

Românul era beat mort

 

Bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, s-a comportat extrem de agresiv și față de un echipaj de poliție sosit la fața locului. Acesta a urlat și i-a amenințat și pe agenți, așa că, în cele din urmă, polițiștii l-au pus la pământ și l-au încătușat.

Pe lângă cutter, asupra românului în vârstă de 36 de ani au fost găsite și cantități mici de canabis. În plus, bărbatul avea o alcoolemie de 0,83 la mie.

Poliția federală a demarat o acțiune de urmărire penală împotriva românului. După o noapte în celulă, bărbatul a fost eliberat marți dimineață din custodia poliției și urmează să fie judecat.

 

Citește și:

Germania. Român arestat după ce a incendiat locuința unor conaționali

 

Poliția a anunțat luni după-amiază că a fost emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 42 de ani, acuzat de incendiere calificată și risc de fugă. Românul, care, potrivit oficialilor, este un "suspect urgent", a fost arestat de poliție la locul faptei duminică seara și a fost prezentat luni în fața magistratului de la Tribunalul districtual din Bielefeld.

În noaptea de duminică spre luni, o clădire de apartamente de pe Friedrich-Menzefricke-Straße din Versmold, în districtul Gütersloh, a luat foc. O echipă de la Omucideri investighează cauza incendiului.

Potrivit poliției, cu puțin timp înainte de miezul nopții, pompierii din Versmold au anunțat că incendiul a izbucnit la parterul unei clădiri.

Șaisprezece persoane se aflau în clădire în momentul producerii incendiului. Pompierii au evacuat întreaga clădire. "Cinci persoane au fost rănite, dintre care una grav", a precizat poliția duminică la prânz.

Citește aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel