Trei tineri ROMÂNI, în topul Forbes al celor mai INOVATORI ANTREPRENORI din Europa

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Forbes reunește, anual, cei mai de succes tineri și le recunoaște meritele prin conceptul 30 Under 30 - o listă cu 30 dintre cei mai talentați și inovatori antreprenori care au vârste de până la 30 de ani.

În 2019, printre nominalizații din Europa se numără și un start-up din România: Planable este un business fondat de trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, informează business24.ro.

Povestea Planable a început la Startup Weekend Moldova în 2015, acolo unde Nicu Gudumac a vorbit pentru prima dată de conceptul ce urma să devină Planable. În aceeași zi, Vlad Calus și Xenia Muntean i s-au alăturat pentru că au rezonat amândoi cu ideea.

Citește și Cele mai bogate celebrități din lume. Topul FORBES

Pe scurt, Planable este o unealtă la îndemana oricărui om de marketing care produce content. Ea ajută brandurile și managerii conturilor de social media să administreze mai bine postările și să colaboreze. Este un mediu unde se reunesc toate părțile implicate în crearea și aprobarea postărilor. Dar cel mai mare avantaj al acestei aplicații este că scutește foarte mult timp de la crearea postării, runde de feedback și până la momentul publicării.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel