Trei români, încarcerați la Dublin: Sunt acuzați că au jefuit mai multe prostituate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei români, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, sunt arestați în Irlanda de Nord pentru că ar fi amenințat și atacat niște prostituate. Instanța i-a menținut pe cei trei în arest de teama că vor încerca să fugă înapoi în țară.

Ioan Galben, Andre Țigănașu și Samuel Pop sunt trei români care sunt cercetați de autoritățile din Roscommon, Irlanda de Nord pentru că ar fi atacat și furat de la un grup de prostituate. Pentru primii doi, instanța din Roscommon a cerut încarcerarea lor întrucât au considerat că cei doi prezintă un risc ridicat de a fugi din țară înainte de terminarea procesului. 

Cei trei bărbați care au fost arestați pentru o serie de atacuri asupra lucrătorilor sexuali au fost prezentați joi magistraților Curții Districtului Roscommon. Ioan Galben (37 de ani), Andre Tiganasu (33 de ani) și Samuel Pop (25 de ani), cu toții rezidenți în Dublin au fost reținuți în arest pentru a se prezenta astăzi în fața Tribunalului de district Harristown din Castlerea.

Cei trei sunt cercetați pentru furt și deținerea de arme de foc, folosită pe o proprietate din orașul Roscommon, pe 28 octombrie. Ei sunt acuzați că ar fi amenințat și apoi înușit sume de bani de la mai multe prostituate care „lucrează“ într-un bloc din Roscommon. Imaginile de pe camerele de supraveghere din imobil i-au surprins pe cei trei când atacau prostituatele și le amenințau cu arma, luându-le apoi încasările. Ulterior, acestea au depus plângere la poliție, care a inceput o anchetă în acest caz, ducând la reținerea celor trei.

Pentru Galebn și Țigănașu au fost formulate cerei de eliberare pe cauțiune, însă judecătorul a decis respingere solicitării pe motiv că cei doi prezintă un risc ridicat de a se sustrage urmăriri și ar putea fugi din țară, dar mai ales pentru că ar putea încerca să ia legătura cu martorii și victimele pentru renunțarea la acuzații.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel