Trei români din Spania, găsiți morți în casă alături de animalele de companie. Fata cea mare și-a găsit familia fără suflare

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Trei români din Spania, găsiți morți în casă
Trei români din Spania, găsiți morți în casă

Tragedie greu de imaginat într-o localitate din Spania. Trei români, mamă, tată și copil, au fost găsiți morți în casă. Descoperirea macabră a fost făcută de fata cea mare.

Presa din Spania scrie despre tragedia petrecut în localitatea spaniolă Catarroja: acolo unde trei persoane și-au pierdut viața din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Victimele sunt un cuplu căsătorit și copilul lor. Cea care a făcut descoperirea macabră a fost chiar fata cea mare, care a intrat în casă și a văzut cadavrele părinților ei și ale fratelui ei.

Intoxicație cu monoxid de carbon, cauza morții celor trei români

 

Evenimentele s-au petrecut în această dimineață, în Plaza de la Región din Catarroja, un municipiu de lângă Valencia. Fata de 25 de ani a venit acasă și a văzut trupurile părinților ei, al fratelui ei și cele două animale de companie ale acestora.

Imediat, tânăra a apelat numărul de urgență 112 și a anunțat ca a ajuns acasă și și-a găsit familia fără suflare. Fratele ei avea de 20 de ani.

Se pare că românii se încălzeau folosind o sobă improvizată 

 

La locul faptei s-au deplasat agenții Poliției Locale și Pompierii, întrucât toate dovezile indicau spre un caz de otrăvire cu monoxid de carbon. Când au ajuns și au făcut primele verificări, ipoteza autorităților a fost confirmată. Cei trei români au murit din cauza arderii proaste a unei sobe improvizate. În total, în casă erau cinci cadavre: trei oameni și două animale (un câine și o pisică).

"Pompierii din Valencia au acționat într-o casă din Catarroja unde o posibilă intoxicație cu monoxid de carbon a provocat moartea a trei persoane. Pompierii au efectuat măsurătorile corespunzătoare cu echipament de detectare a gazelor și au ventilat casa. Au murit și două animale de companie", explică pompierii într-o postare tweet, care s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel