Trei români au furat peste jumătate de tonă de cupru din gara din Napoli

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei români au furat peste jumătate de tonă de cupru din gara din Napoli. Sursa foto: freepik.com
Trei români au furat peste jumătate de tonă de cupru din gara din Napoli. Sursa foto: freepik.com

Trei bărbați de origine română au fost surprinși, miercuri seara, 1 noiembrie, de ofițerii de poliție Poggioreale și arestați la Napoli auzați de furt calificat.

Cei trei români încercau să încarce o bobină mare de cupru într-o mașină, cu care se pregăteau să scape cu prada.

Când și-au dat seama de prezența polițiștilor, cei trei români, de 18, 19 și, respectiv, 23 de ani au încercat să fugă. Doi dintre ei au fost blocați prompt de polițiștii care au intervenit la fața locului, exact în momentul în care furtul avea loc în via del Macello, transmite cronachedellacampania.it.

În timp ce primii doi au fost arestați, al treilea român a fost urmărit de echipa de la Biroul General de Prevenire și Salvare Publică. În timpul anchetei, agenții au constatat că bobina de cupru, cu o greutate de peste jumătate de tonă, era proprietatea Rețelei Feroviare Italiene.

 

Un român din Italia, aflat în stare de ebrietate, l-a atacat pe proprietarul unui bar: „Mi-a furat ochelarii”

 

Un român, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a dat în spectacol într-un bar din Ancona, unde a sărit la bătaie la proprietar. Luni după-amiază, 30 octombrie, agenții de poliție au intervenit la un bat situat în via Maggini, unde fusese semnalată o persoană beată și hărțuitoare.

Bărbatul, un client român, cunoscut drept consumator de alcool, a încercat să-l bată proprietarului barului, pe care l-a acuzat că i-a furat ochelarii.

Odată sosiți la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat în afara incintei, ascuns în spatele vegetației care acoperă gardul exterior al barului, relatează qdmnotizie.it.

Poliția a încercat să-i explice că a intrat în bar fără ochelari, după cum le-a spus proprietarul barului și alți clienți.

Ofițerii, plasându-se între cele două persoane, au reușit pentru o clipă să-l liniștească pe român, care a încercat să-i atace și pe ei.

Românul în vârstă de 50 de ani a fost apoi blocat și obligat să intre în mașina polițiștilor. Odată ajunși la secția de poliție, bărbatul a fost denunțat și amendat pentru tulburarea ordinii publice.

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel