Un român din Italia, aflat în stare de ebrietate, l-a atacat pe proprietarul unui bar: „Mi-a furat ochelarii”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Italia, aflat în stare de ebrietate, l-a atacat pe proprietarul unui bar. Sursa foto: freepik.com
Un român din Italia, aflat în stare de ebrietate, l-a atacat pe proprietarul unui bar. Sursa foto: freepik.com

Un român, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a dat în spectacol într-un bar din Ancona, unde a sărit la bătaie la proprietar.

Bărbatul, un client român, cunoscut drept consumator de alcool, a încercat să-l bată proprietarului barului, pe care l-a acuzat că i-a furat ochelarii.

Odată sosiți la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat în afara incintei, ascuns în spatele vegetației care acoperă gardul exterior al barului, relatează qdmnotizie.it.

Poliția a încercat să-i explice că a intrat în bar fără ochelari, după cum le-a spus proprietarul barului și alți clienți.

Ofițerii, plasându-se între cele două persoane, au reușit pentru o clipă să-l liniștească pe român, care a încercat să-i atace și pe ei.

Românul în vârstă de 50 de ani a fost apoi blocat și obligat să intre în mașina polițiștilor. Odată ajunși la secția de poliție, bărbatul a fost denunțat și amendat pentru tulburarea ordinii publice.

 

Un român din Italia s-a dat drept client și a mâncat gratis la restaurantul unui hotel

 

Un român, care era în stare de ebrietate, a intrat într-un hotel, a mers la bufetul amenajat în restaurant și a mâncat fără să plătească.

Carabinierii Unității Abano Terme au prins în flagrant delict un român de 53 de ani, deja cunoscut poliției și fără adăpost din Italia, pentru rezistență în fața unui funcționar public și beție.

În seara zilei de sâmbătă, 28 noiembrie, bărbatul a intrat într-un hotel din Via Neroniane din Montegrotto unde angajații l-au observat cum profita de bufetul amenajat pentru clienți.

Intervenția carabinierilor a fost necesară pentru a încerca înlăturarea „oaspetelui nepoftit”, care la vederea soldaților a devenit agresiv și i-a lovit cu pumnii și picioarele.

Până la urmă, românul a fost imobilizat și arestat. Potrivit celor relatate de angajații unității, nu este pentru prima dată când bărbatul a intrat în hotel profitând de bufet.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel