Trei români au dat LOVITURA în Franța: furturi de peste 600.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei români au furat într-o singură noapte bunuri de 240.000 euro, în Franţa. Era a doua lovitură, prima le-a adus 260.000 euro. Cei trei au fost arestaţi şi judecaţi miercuri în regim de urgenţă.

Trei români în vârstă de aproximativ patruzeci de ani au fost arestați luni, 28 octombrie, de jandarmeria Chateaulin, pentru o serie de jafuri în mai multe orașe din Finistere. Paguba totală produsă de aceştia este de peste 600.000 de euro, scrie observator.tv, care citează letelegramme.fr.

Cei trei sunt suspectați că ar fi comis o serie de jafuri în parfumerii și magazine din Carhaix, Morlaix, Lesneven și Pont -l'Abbe. În total, bunurile furate au o valoare mai mare de 600.000 euro.

Duminică seară, a avut loc un nou jaf la parfumeria Nocibi din Douarnenez. Un jaf de 239.000 de euro. Totul a început însă în februarie anul trecut, după ce parufumeria Marionaud, din Carhaix, fusese spartă, suferind o pierdere de 260.000 de euro.

După investigații, urmele de ADN au permis jandarmeriei să identifice unul dintre cei care se presupune că jefuiau. Cunoscut deja de justiție, s-a dovedit că locuia în Mellac, în apropiere de Quimperle. Au fost recuperate din casa lui doar produsele de înfrumusețare furate duminică noaptea.

Cei trei au fost deja duşi miercuri în faţa judecătorului, care a dispus plasarea lor în arest preventiv.

sursa foto: letelegramme.fr

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel