Trei românce, spulberate de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Trafic blocat

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Accidente în lanț. Trei românce, spulberate de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Trafic blocat
Accidente în lanț. Trei românce, spulberate de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Trafic blocat

Trei femei au fost accidentate, în acestă seară, în timp ce traversau şoseaua de centură a municipiului Focşani pe trecerea de pietoni.

Cele trei femei au fost accidentate, joi seara, în timp ce traversau şoseaua de centură a municipiului Focşani pe trecerea de pietoni, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres. "Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier pe centura municipiului Focşani DN2-E85. Din primele date, un autoturism care circula pe sensul Focşani-Bucureşti a acroşat trei femei care se angajaseră în traversarea străzii. Cele trei victime au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, la volanul autovehiculul s-ar fi aflat un bărbat în vârstă de 78 de ani, care le-a acroşat pe cele trei femei pe o trecere de pietoni semnalizată.

De asemenea, se pare că la scurt timp, la mică distanţa de locul în care a avut loc primul accident, un alt pieton care circula pe marginea drumului a fost acroşat de un autovehicul. Astfel, potrivit IPJ Vrancea, în urma celor două accidente produse în această seară, şoseaua de centură a municipiului Focşani a fost parţial blocată.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc cele două accidente, scrie Agerpres.

 

Tânăr român, mort după un accident cumplit. Bărbatul a fost proiectat în afara drumului, unde a fost găsit fără viață

 

Un caz asemănător, însă cu un final tragic, a avut loc în urmă cu câteva zile, când un român în vârstă de 30 de ani a murit în urma impactului cu o autoutilitară, luni seară, între Rădăuți și Gălănești. Accidentul a fost unul violent, tânărul fiind proiectat în afara drumului, unde a fost găsit mort.

Un român în vârstă de 30 de ani a murit în urma impactului cu o autoutilitară, luni seară, între Rădăuți și Gălănești. Accidentul a fost unul violent, tânărul fiind proiectat în afara drumului, unde a fost găsit mort.

Potrivit Monitorul de Suceava, din cercetările poliției rezultă că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care conducea o autoutilitară, pe direcția dinspre municipiul Rădăuți spre Gălănești, a lovit din spate, cu partea dreaptă a mașinii, un pieton în vârstă de 30 de ani, care, rezultă din primele date de anchetă, se deplasa neregulamentar, pe partea carosabilă.

Medicii ajunși imediat la fața locului au constatat decesul bărbatului. Primele date de anchetă indică faptul că și șoferul a circulat imprudent și nu a respectat regula privind depășirea. Pietonul se deplasa și el pe partea carosabilă, în mod neregulamentar.

În acest caz, ancheta polițiștilor continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în cadrul unui dosar de ucidere din culpă, informează monitorulsv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel