Trei românce și un alt conațional, prinși la furat într-un magazin din Ancona, expulzați din oraș pentru 3 ani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Trei românce și un român, prinși la furat într-un magazin din Ancona, expulzați din oraș pentru 3 ani
Trei românce și un român, prinși la furat într-un magazin din Ancona, expulzați din oraș pentru 3 ani

Patru români, trei femei și un bărbat, care au furat bunuri în valoare de 2.000 de euro dintr-un magazin din Ancona, au reușit să scape, însă polițiștii au reușit să-i identifice și să-i rețină.

Trei femei de origine română, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, au intrat  în posesia a aproximativ 140 de produse pe care le-au sustras din incinta unui magazin din via Flaminia, orașul Ancona.

După ce s-au plimbat prin magazin, cele trei femei au încercat să evadeze, în ciuda faptului că atunci când s-au prezentat la casă cu doar două articole de plătit, s-a declanșat alarma anti-furt. Cei trei românce au scăpat și au reușit să urce într-o mașină, în care le aștepta un complice, un conațional, scrie qdmnotizie.it.

Cercetările polițiștilor au condus apoi la identificarea persoanelor implicate, cu denunțarea lor, în stare de libertate, pentru furt calificat în concurs. Miercuri, 10 ianuarie, comisarul de poliție din Ancona a semnat un ordin obligatoriu de expulzare a celor patru români pentru trei ani din capitala regională.

Un alt român, în vârstă de 23 de ani, a fost inculpat pentru furt calificat în complicitate în urma unui jaf de peste 7.000 de euro la un magazin din Jesi, un oraș din provincia Ancona.

 

Italia. Un român, hoț cu obraz fin: a furat cosmetice și creme de 7.000 de euro

 

Un român de 23 de ani a fost inculpat în Italia, fiind acuzat de furt calificat dintr-un supermarket Coop din orașul Jesi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului au fost decisive în identificarea și prinderea acestuia.

Furtul s-a petrecut în jurul orei 22.20, pe 4 decembrie, când tânărul intrat prin ușa de urgență a magazinului a umplut un cărucior cu produse cosmetice și creme, evaluat la peste 7.000 de euro. Potrivit administratorului Coop, fapta a fost descoperită după ce alarma a fost declanșată de deschiderea ușii de urgență, care a fost găsită întâmplător deschisă de către personalul de serviciu. Observând lipsurile evidente în zona parafarmaciei, administratorul a depus o plângere la secția de poliție din Jesi.

Reprezentanții poliției judiciare au efectuat o anchetă amănunțită, analizând imaginile captate înainte de deschiderea ușii de urgență. Potrivit acestora, individul, îmbrăcat în haine distinctive, a pătruns în magazin cu un cărucior gol în care a plasat o sacoșă mare. Ulterior, a umplut sacoșa cu creme și produse cosmetice, îndreptându-se apoi în grabă către ieșirea de urgență. Din păcate pentru el, cărând un sac greu, a căzut la pământ, dar s-a ridicat rapid și s-a îmbarcat într-un Ford Focus, la bordul căruia se aflau alte trei persoane.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel