Trei românce, rănite în coliziunea dintre un microbuz transport marfă şi un autoturism

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs joi seară pe strada Salzburg din municipiul Sibiu, în apropierea fabricii Continental, a anunţat IPJ.

 'Din cercetările preliminarii rezultă că şoferul unui microbuz transport marfă condus pe direcţia Ocna Sibiului - aeroport, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Roşia.

Trei românce, rănite în coliziunea dintre un microbuz transport marfă şi un autoturism

 

Impactul a dus la rănirea a trei femei, în vârstă de 31, 44, respectiv 51 de ani, toate din Roşia, pasagere în autoturism, acestea fiind transportate la spital conştiente', informează sursa citată.

Microbuzul era condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Vâlcea. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat îngrijiri medicale femeii în vârstă de 51 de ani, cu dureri cervicale şi cefalee, precum şi un echipaj SAJ, care le-a acordat îngrijiri celorlalte două femei, toate fiind transportate la UPU Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Circulaţia se desfăşoară îngreunat în zonă, potrivit Agerpres.

Vezi și:

Austria. Doi români, grav răniți după ce au intrat cu microbuzul într-un camion, condus de un alt conațional

 

În această dimineață, doi români au fost răniți într-un accident pe A10, în apropiere de Anif, în direcția Salzburg. Șoferul a fost rănit grav, iar colegul său a suferit răni mai ușoare. Românul aflat la volanul camionului a scăpat teafăr.

O gravă coliziune a avut loc marți dimineață pe autostrada Tauern (A10) în zona municipală Anif (Flachgau), între podul Urstein și ieșirea Salzburg-Süd. Doi răniți au rezultat în urma coliziuniu dintre un camion și un microbuz. Autostrada Tauern (A10) a fost închisă în direcția Salzburg, între ieșirile Puch-Urstein și Salzburg-Süd.

Potrivit raportului poliției, accidentul a avut loc marți, la ora 06.42, pe autostrada Tauern, în dreptul comunei Anif (în direcția de mers spre Salzburg).

Din motive necunoscute, un șofer în vârstă de 37 de ani a intrat cu mașina de serviciu într-un camion înmatriculat în Slovenia, care se afla în fața sa, a anunțat poliția. În urma accidentului, românul aflat la volan, în vârstă de 37 de ani, și colegul său român de 34 de ani, au fost răniți în proporții nedeterminate.

Șoferul a fost transportat de urgență cu un elicopter la Spitalul Universitar din Salzburg, iar celălalt român - cu o ambulanță. Șoferul român al camionului, în vârstă de 42 de ani, nu a fost rănit.

Tronsonul de drum în cauză a trebuit să fie complet închis pe durata lucrărilor de curățare, iar între timp au avut loc întârzieri în trafic. Duba puternic avariată a fost tractată. Lucrările de curățare au fost efectuate de Asfinag și de brigăzile de pompieri voluntari Grödig și Niederalm. Testele de alcoolemie au fost negative, mai anunță poliția austriacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel