Trei copii români şi bătrân, intoxicaţi cu fum în urma unui incendiu. Focul ar fi fost pus intenţionat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
pompieri_interventie
pompieri_interventie

Trei copii și un bătrân au fost transportați, sâmbătă seara, la spital în urma unui incendiu care a cuprins un apartament al unui bloc din municipiul Giurgiu, pompierii stabilind că focul ar fi fost provocat.

Potrivit unui comunicat emis, duminica, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, focul s-a manifestat la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de patru nivele. "Prin 112 am fost anunțați aseară ca la un apartament dintr-un bloc de locuințe din municipiul Giurgiu, situat pe șoseaua Alexandriei, a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spuma și un echipaj de descarcerare care au constatat faptul că incendiul se manifestă violent, cu flacăra deschisă, într-unul dintre apartamentele de la etajul al treilea. În interior nu se aflau persoane, ușa fiind deschisă. Deoarece pe scară era foarte mult fum, iar temperatura era ridicată din cauza flăcărilor, pompierii au evacuat toți locatarii din apartamentele situate la ultimele două etaje, iar locatarii de la parter și primele două etaje s-au autoevacuat", precizează sursa citată.

În urma evenimentului, trei minori cu vârste de trei, șase, respectiv 16 ani și un bătrân de 86 de ani au fost transportați la spital intoxicați cu fum. Pompierii au stabilit că, în urma incendiului, au ars mobilierul din interiorul apartamentului unde s-a manifestat incendiul, ușa de la intrare și articole textile. De asemenea, a fost distrusă ușa și au fost afectați pereții și tavanul garsonierei vecine.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că focul ar fi fost provocat intenționat, astfel că la fața locului au sosit și echipaje de polițiști care vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cine a fost autorul incendiului și condițiile în care apartamentul a luat foc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel