Transport suspect la granița României: Mai multe bastoane care ascundeau arme și obiecte de antichitate au trecut prin "Coridorul verde"/ FOTO

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Antichități și arme ascunse în bastoane. Obiectele au fost găsite la frontiera ucraineano-română.

La frontiera ucraineano-română, vameșii au oprit o încărcătură neobișnuită: bastoane care ascundeau arme periculoase, informează Serviciul Vamal de Stat al Ucrainei.

La 11 februarie, un autoturism condus de un cetățean ucrainean a intrat în punctul de control Krasnoilsk-Vicovu de Sus dinspre România. Șoferul a ales culoarul "Coridorul verde", care indică absența articolelor supuse unei declarații obligatorii.

2. -imagine fara descriere- (sabie_49979400.jpg)

Cu toate acestea, în timpul inspecției vamale, vameșii din Cernăuți au găsit 3 bastoane cu mecanisme ascunse pentru a trage focuri de armă, care pot fi clasificate ca arme.

În plus, vehiculul transporta mobilă și obiecte de interior cu aspect de antichitate (rame de portret, candelabre suspendate, sfeșnice, un covor, o statuetă din ipsos cu o creatură mitică, vase, tăvi, tablouri pe pânză etc.).

3. -imagine fara descriere- (covor_48175300.jpg)

În prezent, ofițerii vamali întocmesc un raport privind încălcarea reglementărilor vamale în temeiul articolului 471 din Codul vamal al Ucrainei. În ceea ce privește bastoanele cu capacitatea de a trage, a fost trimis un raport către Poliția Națională în temeiul articolului 263 din Codul vamal al Ucrainei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel