Tramvai deraiat în Arad. O româncă a fost rănită

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tramvai al Companiei de Transport Public Arad a deraiat, miercuri seara, pe Calea Iuliu Maniu din municipiu. O femeie de 45 de ni a fost rănită și transportată la spital.

Traficul în zonă a fost blocat ieri după amiază după ce un tramvai al Companiei de Transport Public Arad a deraiat, iar doi stâlpi de susținere a rețelei de contact a tramvaielor a fost pus la pământ. O pasagera dintr-un vagon a fost rănită ușor și transportată la spital.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Arad și ale SMURD.

Conform directorului CTP Arad, Claudiu Godja, „macazul s-a schimbat sub al doilea vagon. Primul vagon a trecut, iar al doilea a intrat pe altă linie și astfel a lovit cu spatele doi stâlpi pe care i-a dărâmat. Vagoanele nu s-au desprins unul de altul. Posibil ca vatmanul care a trecut înainte pe acolo să nu fi schimbat corect macazul”, citează Aradon.

„În jurul orei 20:30, un tramvai condus de un bărbat de 42 de ani, din Arad, dinspre Calea Iuliu Maniu spre Bd. Nicolae Titulescu, a deraiat. Au fost dărâmați doi stâlpi de iluminat public.

În urma evenimentului, a fost rănită o femeie de 45 de ani, pasageră în vagonul tramvaiului, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Conform polițiștilor, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. „Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului”, mai adaugă reprezentanții IPJ Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel