Traian Băsescu dă peste cap toate planurile PSD: „EA are prima şansă“. Cine o sa fie comisar european din partea României?

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că Gabriela Ciot ar putea avea mai multe șanse de a fi desemnată comisar euroean, în fața lui Dan Nica.

Eurodeputatul PMP Traian Băsescu apreciază ca „propuneri proaste“ ambele variante vansate de Viorica Dăncilă pentru funcţia de comisar european după respingerea Rovanei Plumb. Totuși, prima şansă de a ocupa funcţia o are Gabriela Ciot, „dacă problema plagiatului nu va genera un mare scandal", apreciază Băsescu.

„Din păcate, a făcut doamna Dăncilă tot două propuneri proaste: domnul Nica şi doamna Gabriela Ciot, pentru că la domnul Nica a existat o cerere de ridicare a imunităţii chiar în Parlamentul European, care a fost neutralizată prin faptul că s-a prescris pedeapsa, era în dosarul Microsoft. Din acest punct de vedere, cred că doamna Ciot are prima şansă şi nu Nica, dacă problema plagiatului nu va genera un mare scandal. Eu sper să nu", a afirmat Traian Băsescu, vineri seară, într-o emisiune la postul B1 Tv.

Traian Băsescu face referire la faptul că într-un articol ştiinţific publicat în anul 2012, comisarul european de rezervă Gabriela Ciot şi fostul negociator-şef cu UE Vasile Puşcaş ar fi plagiat în proporţie de 70% un material științific, conform PressOne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel