Tragedie pentru o familie din Buzău: „Ce îți lipsea copilule aici?!“. Tânăr român, MORT în GERMANIA când muta un BUȘTEAN

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ionuț, un tânăr român de doar 26 de ani, a murit în Germania după un accident de muncă. Lui i-a căzut un buștean chiar în cap, iar lovitura i-a fost fatală.

Un tânăr român de 26 de ani originar din Buzău a murit la sfârșitul săptămânii trecute, după mai multe zile în care s-a aflat în comă, la un spital din Germania. Tânărul, care lucra în Germania la o firmă de exploatare a lemnului din Hanovra, când un buștean pe care îl manevra i-a căzut chiar în cap, în timpul unei operațiuni banale.  

La începutul lunii septembrie, la scurt timp după ce își găsise de lucru aici, tânărul a suferit accidentul de muncă. Creierul i-a fost inundat de sânge, iar Ionuț a intrat în comă profundă. Sâmbătă medicii l-au deconectat de la aparatele care îl țineau în viață. Familia a fost întrebată dacă e de acord cu prelevarea de organe.

Ionuț urma să se întoarcă în țară pe data de 20 septembrie, însă nu a mai apucat. Acum se va întoarce, dar într-un sicriu. Prietenii și cunoscuții din Buzău au început să posteze mesaje de condoleanțe.

Ionuț, noi nu avem decât cuvinte de laudă pentru tine, ai fost copilul pe care multi părinți și-l doresc! Când vorbeam despre tractorul și utilajele ce le luaseși îți luceau ochii și radiai de fericire! De ce trebuia să lași totul și să pleci la muncă în străinătate?! Ce îți lipsea copilule aici?! Nu! Nu vreau să cred că este adevărat! Aș vrea să cred că mâine Andreea îmi va spune că a vorbit cu tine! Aș vrea că Dumnezeu să nu fie atât de rău în ce te privește! Ionuț, ne-ai rupt sufletul tuturor celor care te-am cunoscut! Îmi amintesc când ți-am dat mașina să mergeți să luați pizza și nu știați pe unde se alimentează cu gaz! Doamne, sunt multe de spus, dar nu mai am putere! Zbor lin către Îngeri suflet frumos! Nu te vom uita niciodată!“, a postat pe Facebook Daniela S., o apropiată a familiei.

„Te-ai luptat cât ai putut, te-ai luptat sa trăiești, însă moartea te-a învins . Am sperat pana in ultima clipa ca Dumnezeu va face un miracol și te va salva, însă  Dumnezeu întotdeauna ia lângă el oamenii buni, iar acum el te-a ales pe tine pentru ca erai un suflet minunat, ne-a dat o speranța falsa tuturor, însă nu te-a lăsat cu noi. Nu mai am cuvinte, nu mai am lacrimi sa mai plang, de acum când o sa vreau sa vorbesc cu tine  ma voi uita la stele, și știu ca tu de acolo ma vezi și ma asculti! Nu știu cum sa mai reactionez și ce sa mai fac, dacă aș fi putut  ți-asi fi dat parte din mine, doar sa te poți salva. O sa treacă mult timp pana ma voi obișnui cu ideea ca nu mai ești! Defapt, pe cine mint? Nu o sa te uit niciodată! Ai fost cândva o parte din mine  și îți multumesc pentru toate momentele frumoase! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, sufletul meu!“, a scris și Andreea G, amintindu-și de Ionuț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel