Tragedie pentru o familie de români din Italia. Mamă, găsită moartă în cadă de cei doi copii și soț

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie de 55 de ani, de  origine româncă, a fost găsită moartă în cadă. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de soț și cei doi fii ai femeii.

O femeie în vârstă de 55 de ani a fost găsită moartă în cada de baie a locuinței sale din Lama di San Giustino sâmbătă dimineață. Moartea a fost cauzată probabil de o boală care i-a fost fatală.

Teribila descoperire a fost făcută de familia femeii, care era de origine română, dar care locuia de ani de zile în comuna San Giustino.

Tragedie pentru o familie de români din Italia. Mamă, găsită moartă în cadă de cei doi copii și soț

 

Românca, în vârstă de 55 de ani, locuia împreună cu soțul ei și cei doi copii, de 19 și 14 ani, într-o casă din apropierea centrului orașului. Când au găsit-o, din păcate, familia sa nu mai avea ce să facă. Toate încercările de salvare de a o resuscita pe femeie au fost zadarnice.

La casa familiei din Lama au sosit și carabinierii de la stația locală din Sangiustino și de la compania Città di Castello. Militarii au efectuat o inspecție detaliată și au obținut informațiile relevante, ascultând membrii familiei. Cauza decesului, conform unei reconstituiri inițiale și sumare, a fost atribuită unei afecțiuni cardiace.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la spitalul din Tirol, unde se află la dispoziția autorităților pentru verificări rituale.

Comunitatea din Lama, unde familia femeii era foarte cunoscută, este șocată și întristată de această veste, potrivit La Nazione.

Vezi mai departe

Italia. De ce a murit românca găsită înghețată în zăpadă: Cristiana era împreună cu trei dintre câinii ei

 

Cristiana G., o româncă iubitoare și crescătoare de câini, a fost găsită fără viață în zăpadă, în Apeninii Arezzo, la 5 km de cel mai apropiat sat, Badia Tedalda. Femeia a murit în urma unui stop cardiac, probabil din cauza frigului și a oboselii. Alături de trupul ei au fostă găsite și cele a trei dintre câinii ei.

Tragedie în mijlocul zăpezii în Apenini, între Toscana, Marche și Romagna. Crescătoarea de câini Cristiana Gugu, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost găsită moartă în zăpadă.

Femeia, care locuia singură într-o căsuță de lemn în mijlocul pădurii din munții Arezzo, a fost ucisă de o boală cauzată aproape sigur de frig. Cristiana Gugu a fost găsită înghețată la cinci kilometri în linie dreaptă de cel mai apropiat sat, Badia Tedalda. Aceasta este o zonă aglomerată vara, dar izolată și pustie iarna.

Potrivit martorilor, crescătoarea a fost văzută ultima dată luni, în timp ce se urca într-un autobuz cu destinația Sansepolcro, unde a mers la cumpărături pentru ea și animalele sale, opt câini adulți și trei căței. La întoarcere, a fost văzută coborând din autobuz la Svolta del Podere, unde se oprește autobuzul, și de unde urma să meargă pe jos până acasă.

Pe drum, românca a fost surprinsă de furtuna de zăpadă care a afectat zona. Nu a reușit să ajungă până acasă și a fost lovită de frig și oboseală. Cristiana a fost găsită ulterior moartă, marți dimineață, practic înghețată. Câțiva oameni care curățau potecile după zăpada căzută duminică și luni au făcut descoperirea.

Citește mai departe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel