Tragedie pentru cinci copii români care au rămas pe drumuri. Unchiul lor le-a dat foc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Agerpres)
Foto ILUSTRATIV (Sursa: Agerpres)

Cinci copii, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce un incendiu puternic le-a distrus locuința, situată într-o comună din județul Bacău.

 

Micuții, aflați în grija mamei, s-au trezit fără haine și rechizite cu doar câteva zile înainte de a începe școala. Vinovat de nenorocire ar fi unchiul lor, care a incendiat o anexă din gospodăria lui, iar flăcările s-au extins. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cei cinci copii sunt îngrijiţi doar de mamă, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Familia a rămas fără un acoperiş deasupra capului după ce fratele bărbatului, care locuieşte la doi paşi de gospodăria oamenilor, a provocat un incendiu. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au distrus şi casa în care îşi duceau traiul micuții. Femeia şi copiii au reuşit să fugă din calea focului. Dar coşmarul trăit nu îl vor uita prea curând. “Am văzut că a dat foc la șură şi am strigat să iasă toată lumea afară că arde șura”, a declarat Adrian, fiul proprietarilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel