Tragedie pe un șantier din Maramureș: Un muncitor român a murit electrocutat, iar altul a fost grav rănit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Tragedie pe un șantier din Maramureș Un muncitor român a murit electrocutat, iar altul a fost grav rănit.
Tragedie pe un șantier din Maramureș Un muncitor român a murit electrocutat, iar altul a fost grav rănit.

Accident teribil pe șantierul unei case, unde un șofer care a manevrat greșit un utilaj a rupt cablurile de electricitate care au căzut peste doi muncitori.

Unul dintre ei a murit electrocutat, celălalt a fost transportat la spital în stare gravă. Cei doi muncitori lucrau, alături de alți colegi la ridicarea unei case în localitatea Cătălina din județul Maramureș.

Într-un moment de neatenție, un șofer a agățat cu brațul unei autospeciale firele de electricitate. Doi colegi de muncă, electrocutați, au fost aruncați la pământ. “Am auzit o bubuitură mare. Am auzit zgomotul acesta şi n-am ştiut ce s-a întâmplat”, spune o localnică.

În acel moment s-a produs și o deflagrație, iar oamenii din zonă au rămas fără electricitate. Salvatorii ajunși în scurt timp la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă pentru unul dintre muncitori, un bărbat de 42 de ani, a fost prea târziu, relatează Știrile Pro TV.

 

Tragedie pe un șantier: Un muncitor român a murit electrocutat, iar altul a fost grav rănit

 

“A atins fierele cu motopompa pe furtun şi a turnat o platformă de beton şi s-au rupt cablurile şi au căzut 2 angajaţi. I-au resuscitat şi am înţeles că au decedat. Au venit echipaje SMURD, Ambulanța. Nu are nimeni curent, nici nou nu avem”, a povestit un muncitor. Bărbatul care a supraviețuit a fost transportat la spitalul din Baia Mare.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul mortal. De asemenea, și inspectorii ITM fac cercetări”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel