Tragedie într-o familie: Un copil a decedat, iar altul este în stare gravă după ce au leșinat în timp ce făceau baie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
ambulanta_republica_moldova
ambulanta_republica_moldova

Un copil a decedat, iar altul este internat în spital în stare gravă, după ce s-au intoxicat cu gaz. Evenimentul a avut loc în seara zilei de 13 februarie într-o gospodărie particulară din localitatea Fetița, raionul Cimișlia, Republica Moldova.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență doi băieți cu vârstele de 10 și 7 ani ani cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la o instalație alimentată cu gaz. Conform primelor investigații băieții au intrat la ora 20:00 în camera de baie și brusc s-au simțit rău. Copii au fost găsiți de părinți în stare inconștientă și au chemat ambulanța. Minorii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Din păcate, băiețelul în vârstă de 7 ani a decedat la spital. Băiatul în vârstă de 11 ani este în stare satisfăcătoare și se află sub îngrijirea medicilor în secția de reanimare. Din primele cercetări, cel mai probabil, copiii s-ar fi intoxicat cu monoxidu de carbon emanat de coloana de gaz, instalată în baie. Cazul este cercetat de organele de drept.

În acest context, IGSU transmite consumatorilor să fie prudenți la utilizarea instalațiilor de alimentate cu gaze. Asigurați-vă că acestea sunt complet funcționale înainte de exploatare, pentru a nu vă pune viața în pericol. În situații de risc, sunteți rugați să apelați de urgență Serviciul 112.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel