Italia. Româncă, găsită moartă în casă. Luminița a lăsat în urmă o fiică

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
carabinieri
carabinieri

Tragedie sâmbătă seara în comuna Zocca din provincia Modena. O femeie de 63 de ani, de origine română, Luminița Gogoi, a fost găsită moartă în patul ei, ucisă de monoxid.ul de carbon.

 

Într-o stare de confuzie, cu aceleași simptome de intoxicație, soțul ei a fost salvat și dus la centrul hiperbar din Fidenza. Ulterior, a fost transferat la spitalul Vignola. Carabinierii au intervenit vla fața locului și au demarat o anchetă. Mai mult, oamenii legii au confiscat centrala termică din casă.

Din primele informații se pare că centrala se defectase și a eliminat monoxid de carbon. Evenimentul a fost fatal pentru cuplul care locuiește în Bologna. În comuna Zocca, cuplul deținea o altă casă. Pentru a se încălzi, au pornit centrala, fără să bănuiască că ar avea o defecțiune, scrie ilrestodelcarlino.it.

La fața locului, în via Fondazza, au ajuns și medicii, care au găsit-o pe româncă în pat, inconștientă. Din păcate, ea nu a putut fi salvată.  Un prieten și vecin de-al cuplului a fost cel care a cerut ajutor, după ce venise se-i viziteze. 

Soțul, cu simptome mai ușoare de intoxicație, a fost salvat la timp. Pompierii din Pavullo și Modena au intervenit pentru a opri furnizarea gazului.  Cadavrul femeii a fost trasportat la medicina legală, iar autopsia urmează să confirme dacă decesul s-a produs din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Luminița, care era originară din București, lasă în urmă o fiică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel