Tragedie într-o familie de români. O fetiță a murit într-un incendiu, care a cuprins camera în care se mai aflau trei copii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Incendiu într-un bloc din Iași. Toate persoanele din interior au fost evacuate
Incendiu într-un bloc din Iași. Toate persoanele din interior au fost evacuate

Un incendiu care a izbucnit de la jarul căzut pe podea a ucis o fetiță și a făcut alte victime în localitatea Tăcuta, județul Vaslui. Doi copii cu arsuri sunt transferați la un spital din Iași.

Incendiul a izbucnit într-o bucătărie în care se afla o sobă. Șeful Serviciului de pompieri din Tăcuta și vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind lichidat în cel mult șapte minute. Focul s-a manifestat pe aproximativ șase metri pătrați.

În urma incendiului au rezultat patru victime, între care trei copii. Din păcate, o fetiță în vârstă de trei ani a decedat, ea suferind arsuri de gradele II și III pe aproximativ 70% din suprafața corporală.

Fratele acesteia, în vârstă de șase ani, a suferit arsuri de gradele II și III pe circa 27% din suprafața corpului. Cel de-al treilea copil, unchiul celor doi frați, în vârstă de 10 ani a suferit arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40 din suprafața corpului, scrie  ziaruldeiasi.ro.

Tatăl celor doi copii, în vârstă de 26 ani, a suferit a arsuri de gradele II și III pe jumătate din suprafața corporală. Mama celor doi frați a suferit un atac de panică.

Cele patru victime ale incendiului au fost urcate într-un autoturism, după care au fost transportate de urgenţă la Centrul de Permanență Codăești, unde au fost îngrijite de personalul medical până la sosirea echipajelor de intervenție aparținând SAJ Vaslui și ISU Vaslui. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel