Tragedie în Belgia. Un bărbat a sărit de pe un pod cu fiica sa în brațe. Au murit pe loc: „Mama presimțea că îi va face rău fetei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat a sărit în gol de pe viaductul Vilvorde din Anvers, cu fiica sa de 6 ani în brațe. Ambii au murit pe loc. Bărbatul fusese audiat de poliție cu câteva ore înainte.

Potrivit cotidianului flamand Het Nieuwsblad în jurul orei 4 dimineața, bărbatul de 35 de ani din Willebroek, provincia Anvers, a mers cu fiica lui pe viaductul Vilvorde, unde anterior poziționase o scară. De acolo s-a aruncat în gol, cu fiica de 6 ani în brațe. Un muncitor a descoperit ambele cadavre și a contactat serviciile de urgență.

Parchetul din Halle-Vilvoorde a trimis specialiști la fața locului și a efectuat un control la locuințele apropiaților bărbatului de 35 de ani: tatăl lui, fosta parteneră (mama fetiței cu care mai are un copil de 13 ani și actuala parteneră. O scrisoare de adio a fost descoperită în casa tatălui.

Luni, mama fetei a sesizat poliția pentru că se temea că fostul ei partener i-ar putea face rău fetiței lor. Procuratura din Anvers l-a audiat imediat, dar nu existau suficiente dovezi pentru a crede că el urma să acționeze. A fost eliberat.

Poliția caută martori care ar fi putut observa ceva special în ringul din Bruxelles. Analiza camerelor de supraveghere este în desfășurare. De asemenea, trebuie efectuate teste toxicologice. Potrivit primelor elemente ale anchetei, bărbatul a acționat singur, scrie Het Nieuwsblad.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel