TRAGEDIE. 14 persoane UCISE după ce un grup a încercat să arunce în aer ATM-urile unei bănci

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

14 persoane, printre care şi şase ostatici, au fost ucise într-un schimb de focuri între poliţie şi un grup de bărbaţi care a încercat să arunce în aer ATM-urile de la două bănci dintr-un mic oraş din nord-estul Braziliei, informează Știrile PRO TV.

Majoritatea deceselor s-au produs când poliţia a deschis focul asupra jefuitorilor în apropierea sediilor băncilor de pe strada principală din Milagres, în statul Ceara, a precizat un comunicat al biroului guvernatorului.

Cinci dintre presupuşii membrii ai bandei de jefuitori au murit în timpul schimbului de focuri care a avut loc la puţin timp după ora locală 02.00, în noaptea de joi spre vineri, doi au murit în spital în urma rănilor suferite, iar un al optulea a fost ucis după ce a fost urmărit de poliţie.

Şase persoane care au fost luate ostatice pe o autostradă locală pe care banda a blocat-o cu un camion cu remorcă, se mai menţionează în textul citat. De asemenea, trei suspecţi au fost arestaţi de poliţie.

Presa locală a relatat că cinci dintre ostaticii ucişi făceau parte din aceeaşi familie, printre ei aflându-se şi doi copii, de 13 şi 14 ani.

Tentativa de jaf a fost întreruptă de o unitate de poliţie care era în stare de alertă din cauza unei bande care comisese jafuri similare în zonă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel