Tomac: "Respingerea de către Klaus Iohannis a remanierii era previzibilă"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, consideră că respingerea de către Klaus Iohannis a remanierii guvernamentale era "previzibilă şi, în egală măsură, necesară", iar PSD "nu mai are niciun fel de legitimitate".

"Viorica Dăncilă ar fi, oricum, obligată să meargă în Parlament pentru o restructurare guvernamentală. După votul din Parlament, cel mai probabil PSD va trece în opoziţie pentru foarte mulţi ani. Guvernul Dăncilă îşi trăieşte ultimele clipe", a declarat miercuri seară Tomac pentru AGERPRES.

El a adăugat că PSD "nu mai are niciun fel de legitimitate" - nici parlamentară, nici când e vorba de susţinerea populaţiei.

"PSD o ţine pe Viorica Dăncilă pe pastile, încercând să îi inducă iluzia puterii veşnice, în timp ce edificiul pe care e construită actuala guvernare s-a dărâmat. PSD nu mai are niciun fel de legitimitate - nici parlamentară, nici când vine vorba de susţinerea populaţiei. Guvernul PSD funcţionează împotriva voinţei românilor", a afirmat liderul PMP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel